Payallarspor'dan Gökçe'ye teşekkür

Demir Asansör Payallaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Özkan kulübün tüm reklam işlerini ücretsiz yapan Harun Gökçe'ye teşekkür etti.

Payallarspor'dan Gökçe'ye teşekkür
Antalya Süper Amatör Lig (SAL) temsilcimiz Demir Asansör Payallarspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Özkan, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkan Adayı ve Gökçe Reklam sahibi Harun Gökçe'yi ziyaret etti. 

Harun Gökçe, geçtiğimiz günlerde Demir Asansör Payallaspor'un tüm reklam işlerini, branda ve afiş gibi ihtiyaçlarını ücretsiz yapacağı sözünü vermişti. Demir Asansör Payallaspor'un önümüzdeki günlerde yardım amaçlı düzenleyeceği Oğuz Yılmaz konseri ile ilgili afiş ve brandaları hazırlatan Harun Gökçe'yi Mustafa Özkan ziyaret etti. Hazırlanan afiş ve brandaları teslim alan Özkan, Harun Gökçe'ye teşekkür etti. 

Harun Gökçe'de spor kulüplerine yapacağı desteklerin devam edeceğini söyledi. 



KONSERE DAVET

Demir Asansör Payallarspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Özkan, Oğuz Yılmaz'ın sahne alacağı Payallaspor 2. Geleneksel Halk Konseri'ne vatandaşları davet etti. Kulübe destek amacıyla düzenlenecek olan konserde Oğuz Yılmaz konserinin yanı sıra çekilişe sürpriz hediyeler de dağıtılacak. Etkinlik 27 Ağustos Pazar günü saat 19.30'da Konaklı Stadyumu'nda gerçekleşecek. Özkan, tüm Alanya'yı konsere davet etti ve çekiliş biletleri tükenmeden alalım dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 13:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83