100 yıllık lezzette kan değişimi

Yaklaşık 100 yıllık değişmeyen lezzeti ile Türkiye’de 32 ilde, 144 şube sayısına, ayrıca Almanya ve Azerbaycan’da yurtdışı şubelerine sahip olan Köfteci Ramiz'in Alanya Şubesi'nde taze kan değişikliği yaşandı.

100 yıllık lezzette kan değişimi
Güllerpınarı Mahallesi Şevket Tokuş Bulvarı Sağlam Apartmanı Koton Mağazası yanında bulunan Köfteci Ramiz İşletmesi devredildi.

Alanya'nın eski banka müdürü ve şimdilerde şehrimizin güzide firmalarının birisinde Finans Müdürü olarak çalışan Yusuf Er ve Okurcalar'daki Q Premium Otel Rezervasyon Müdürü Harun Er kardeşler Köfteci Ramiz Alanya Şubesini devralarak işletmeye başladılar. 
Er Kardeşler yeni işletme ve hizmet anlayışı ile özel ürünleri ve geniş menüsüyle her zamanki Ramiz tadını zenginleştirerek sunmayı amaçlıyor. Her türlü yemek kartı ile alışveriş yapıp yemek yiyebileceğiniz Restonantta Izgara çeşitlerinin yanı sıra; makarna, ek ızgara çeşitleri, genişletilmiş salata barı, ek tatlı menüsü ve Akhisar'ın meşhur yöresel şarküteri ürünleriyle hizmet vermeye devam edecek olan Köfteci Ramiz, güler yüzlü personeli ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla kısa zamanda ilçenin en gözde mekanlarından biri olmaya aday.
Firma ortaklarından Yusuf Er, "Sizi evimizde ağırladığımız güleryüz ve misafirperverlik duygusu ile ağırlayacağımızda emin olabilirsiniz." diyerek tüm hemşehrilerini
ve Alanya'ya gelen yerli yabancı turistleri 1928 yılından beri değişmeyen lezzeti tertemiz ve pırıl pırıl mekanlarında tatmaya davet etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2017, 14:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83