Alanya 19 Mayıs'ı Manga'yla kutlayacak

Alanya Belediyesi tarafından 19 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek Manga konseriyle 7’den 77’ye bütün vatandaşlar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayacak.

Alanya 19 Mayıs'ı Manga'yla kutlayacak
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Alanya’da her yıl olduğu gibi bu yıl da coşku içinde kutlanacak. 19 Mayıs akşamı saat 20.30’da Atatürk Anıtı önünde buluşacak olan vatandaşlar, ardından saat 21.00’da Alanya Kent Konseyi’nce düzenlenecek Fener Alayı’na katılabilecek. Anıt önünden başlayacak Fener Alayı güzergahı Atatürk Caddesi, Bostancı Pınarı Kavşağı, Kuyular önü Caddesi, İskele Caddesi, Kızılkule önü, Rıhtım Şelale önü ve Alanya Belediye Binası arkasında bitecek şekilde planlandı.

BAŞKAN YÜCEL’DEN KONSERE DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Fener Alayı’nın ardından Belediye Binası arkasında düzenlenecek Manga konserine bütün vatandaşları davet etti. Başkan Yücel; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlayacağız. 20.30’da Fener Alayı ile başlayacak etkinliğimiz 22.00’da Belediye arkasındaki Manga konseriyle devam edecek. Bütün vatandaşlarımızı bu güzel etkinliğimize davet ediyorum.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 16:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83