Alanya Caz Günleri'ne muhteşem kapanış

Alanya'da 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Alanya Caz Günleri’nin son gününde Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars grubu konser verdi.

Alanya Caz Günleri'ne muhteşem kapanış
Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ve Alanya’nın tarihi Kızılkule Meydanı'nda gerçekleştirilen Uluslararası Alanya Caz Günleri’nin son gününde, ülke sınırlarını aşan müzik ve şovları ile dikkati çeken Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars grubu, sahne aldı. Ayhan Sicimoğlu'na, vokalde Suami Ramirez Veliz ve Yaima Aguirre Hechavarria, bas gitarda Mehmet Alper Kılıç, trombonda Taşkın Akarsu, trompette Barış Doğukan Yazıcı, saksafonda Serhan Erkol, klavyede Sercan Mısır, davulda Okan Duman eşlik etti. Yaklaşık 2 bin kişinin büyük ilgi gösterdiği konserde, grubun seslendirdiği, Bolero, Salsa, Cha-cha, Mambo ve Türkçe coverlara dans ederek coşkuyla eşlik etti.

Konsere Latin müziğinden ezgilerle başlayan Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars grubu, daha sonra Türkçe şarkıları Latin dans ritimleri eşliğinde seslendirdi. Grubun seslendirdiği şarkılarla artan coşku, 'İzmir Marşı' ile doruğa çıktı. Esprili konuşmaları, sempatik tavırları ile büyük alkış alan ve şarkı boşluğunda başından geçen anılarını aktaran Sicimoğlu, hayranlarını kahkahaya boğdu.

'Latin All Stars' grubu ile performanslar sergileyen Ayhan Sicimoğlu’na konser sonunda Alanya Belediyesi Başkanı Adem Murat Yücel tarafından çiçek ve plaket verildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 10:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83