Alanya'da Ak Parti'nin üst yöneticileri bu düğüne akın etti

Alanya'da Ak Parti'nin üst yöneticileri bu düğüne akın etti
Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun danışmanı Gökay Daşdelen, Kahramanmaraş Royal Kır Bahçesi’nde yapılan düğün sonrası nişanlı olduğu Dilek Can ile hayatını birleştirdi. Nikah töreninde Ak Parti Alanya İlçe Baskanı Mustafa Toklu şahitlik yaptı.

Dün akşam Kahramanmaraş Royal Kır Bahçesi’nde yapılan düğünde Bir dönem Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney’in özel kalem müdürü olan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun danışmanı Gökay Daşdelen, nişanlı olduğu Dilek Can ile hayatını birleştirdi.

Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu törene video konferansla katılırken nikah töreninde Daşdelen’in şahidi Ak Parti Alanya İlçe Baskanı Mustafa Toklu oldu.

Düğün törenine Alanya’dan Mustafa Toklu’nun yanı sıra; Bakan Çavuşoğlu’nun mimar yeğeni Okan Çavuşoğlu, Karadenizli işadamı Hakkı Kurt, Hatemoğlu Alanya Mağazası ortakları Cem Polat ve Serkan Akıncıoğlu, Kolcuoğlu Restoran işletmecisi Soner Kolcuoğlu, Aytemiz Alanyaspor Asbaşkanı ve Albimo Mobilya sahibi Bilal Gömeç, Geyik Cafe işletmecisi Hakan Akbayrak gibi isimler de katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2020, 10:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83