Alanya'da Barış Manço anıldı

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Sosyal Aktivite ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu(SASST) öncülüğünde bu yıl 4. Kez Barış Manço Anma etkinliği gerçekleştirildi.

Alanya'da Barış Manço anıldı
Barış Manço’nun yakın dostu, 7'den 77'ye programında Barış Manço ile birlikte yollara düşmüş , programın yapımcılığını ve yönetmenliğini yapan Erkmen Sağlam'ın yaptığı açılış konuşmasında, Barış Manço'ya ait bilinmeyen yönler, Barış Manço'nun sanatçılık yaklaşımı katılımcılarla paylaşıldı.

Son olarak Popcorn müzik grubu eşliğinde katılan öğrencilere unutulmaz bir müzik ziyafeti ve hikayelerle Barış Manço yaşatıldı.

Alanya HEP Üniversitesi SASST üyesi öğrenciler, “Biz her yıl olduğu gibi bu yıl da özellikle ilkokul ve orta okul seviyesi öğrencilere ve gelecek nesle adeta bir Barış Elçisi olarak herkese sevgiyle hizmet eden Barış Abi’mizi aktardık. Önümüzdeki yıllarda da bu çalışmalarda bulunacağız. Bizi kırmayan çok değerli Erkmen Abi’mize, destekleyen Popcorn Grubuna, Ketenlik İlköğretim Okulu’na, Rus Okulu’na ve diğer tüm katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür ederiz!” şeklinde açıklamada bulundular.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 14:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83