Alanya'daki Karadenizliler bu gecede buluştu

Konaklı Doğanay Otelde Karadenizler Derneği'nin düzenlediği gecede 1000'nin üzerinde davetli sanatçılarla coşarak horon tepik tolbastı oynadılar.

Alanya'daki Karadenizliler bu gecede buluştu
Alanya Karadenizliler Derneği'nin (AKD) geleneksel 6. gecesi Konaklı Mahallesi'ndeki Doğanay otelde gerçekleştirildi. Gecede O Ses Türkiye yarışmacısı Büşra Altıntemiz, sanatçı Onay Şahin ve Hülya Polat sahne alırken 1000'nin üzerinde davetli Karadenizliler eğlendililer. Geceye Karadenizli davetlilerin yanı sıra Alaaddin Keykubat Üniversite (ALKÜ) Rektörü Ahmet Pınarbaşı, Alanya Sanayi ve Ticaret Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibi, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Harun Gökçe ve ekibi katıldı. 

'ÖZELİKLE BU GÜNÜ SEÇTİK'

Gece Dernek Başkanı Mehmet Balıkçı'nın konuşması ile başladı. Balıkçı "özellikle 24 Kasım Öğretmenler Gününü seçerek öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutlamak istedik.Tüm öğretmenlerimizin bu  özel gününü kutlarım. Öğretmenlerimiz bilim adamı, ilim adamı, vatan adamı yetiştirir bizler  onlara çok minnatatrız hepsine şükranlarımızı borç bilirim"dedi. Balıkçı gecenin programını sunarak sahneyi sanatçılara devretti.

GECE BOYU HORUN TEPTİLER

Sahneye ilk çıkan isim O Ses Türkiye yarışmacısı Büşra Altıntemiz Karadeniz eserleriyle davetlilerin kulağının pasını sildi. Altıntemiz den sonra sahneyi horon ekibi devir alırken haronlarıyla izleyiciler gözlerini alamadılar. Sahneye çıkan 2. sanatçı olan Onay Şahin şarkılarıyla Karadenizlileri çoşturdu. Şahinin şarkılarıyla davetliler horon tepip  kolbastı oynadılar. Sahneye Son Olarak 3. sanatçı Hülya Polat çıktı. Polatın şarkılarıyla daha da çoşan Karanenizliler gece boyunca horun tepip  kolbastı oynayıp gönüllerince eğlendiler.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 10:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83