Alanyalı çift Fox TV'de yarışacak

FOX Tv’nin sevilen programı Yaparsın Aşkım’da Alanya rüzgarı esecek. Alanya’nın tanınmış simalarından Özcan Güler ve eşi Rabia Güler, programa katılacaklarını duyurdular.

Alanyalı çift Fox TV'de yarışacak
FOX Tv’nin sevilen yarışma programı İlker Ayrık'ın sunumuyla Yaparsın Aşkım’ın bu haftaki çekimlerine Alanya’dan bir çift katılıyor. Alanya’nın tanınmış simalarından Özcan Güler ve Rabia Güler, yarışmaya katılarak Alanya’yı temsil edecekler. Renkli kişilikleriyle dikkat çeken çift, yarışmada Alanya rüzgarı estireceklerini ifade ederek, büyük ödül olan arabayı kazanıp geleceklerini vurguladılar. Katılacakları bölümün ne zaman yayınlanacağını ileri bir tarihte duyuracak olan Güler çifti, herkesin desteğini beklediklerini söylediler. 

Özcan Güler'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle;  

Ve beklenen telefon geldi. 28.04.2018 Bu Cumartesi FOX TV ‘Yaparsın aşkım’ programına gidiyoruz. Alanya’mızı, yöresel kıyafetlerimizi ve en önemlisi Yörük Türkçemizi en iyi şekilde ekranlarda tanıtmaya çalışacağız. Arabayı alıp geleceğiz inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin. Programın yayınlanacağı tarih için bilgi vereceğim.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, 13:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83