Alanyalı Cüneyt Güzel finale kalamadı ama...

O Ses Türkiye 2018 yılının finalistlerini cumartesi akşamı canlı yayınla belirledi. Alanyalı Cüneyt Güzel bu turda yarışmaya veda etti.

Alanyalı Cüneyt Güzel finale kalamadı ama...
O Ses Türkiye 2018 yılının finalistlerini cumartesi akşamı canlı yayınla belirledi. Acun Ilıcalı'nın Jess Molho'dan devraldığı sunuculuğuyla gerçekleştirilen programda, ünlü isimlerin mentörlük yaptığı yarışmacılar, tarzlarına uygun en iyi parçaları dillendirdi. Her yarışmacı için verilen 2-3 dakikalık SMS oylamasının neticesinde finale kalan isimler belirlenmiş oldu. İşte, O Ses Türkiye'de finale kalan yarışmacılar ve elenen yarı finalistler hakkında bazı detaylar...

O Ses Türkiye'de büyük heyecan için geri sayım başladı. Her yıl ayrı bir heyecan fırtınası yaşatan O Ses Türkiye bu yıl erken final yapma kararı aldı. Hızlandırılmış bir şekilde ilerleyen O Ses Türkiye yarışmasında bu hafta yarı final heyecanı yaşandı. Çeyrek finalde performanslarını sergileyen yarışmacılar, yarı finale çıkabilmek adına mücadele ettiler. Peki, O Ses Türkiye finalistleri kimler oldu?

FİNALE KALAN İSİMLER KİMLER OLDU?

O Ses Türkiye'de cumartesi akşamı finalistler belirlendi. Ünlü sanatçıların takımında yer alan yarışmacılar, tarzlarına en uygun parçaları seçerek halkın beğenisine sundu. SMS ile halk oylamasının ardından ise finale kalan isimler belirlendi. İşte, o isimler;

Murat'ın takımından Aydan Kahraman ve Nihat Mugil; Yıldız Tilbe'nin takımından Ceren Düzova, Gökhan'ın takımından Lütfiye Özipek ve Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi, Hadise'nin takımından ise Oğulcan Bolcan finale kalan isim oldu.

YARI FİNALE KİMLER KALMIŞTI?

Final haftası tanıtım fragmanıyla duyurulan O Ses Türkiye, 4 Şubat Pazar akşamı büyük finaliyle ekranlara veda edecek. Peki, yarı finale kalan isimler kimlerdi?

Gökhan'ın takımı: Lütfiye Özipek, Selenay Dağdelen, Yener Bulut-Ümit Durak, Benjamin Kaggwa

Hadise'nin takımı: Oğulcan Bolcan, Berzan Emrah İgan

Murat Boz'un takımı: Aydan Kahraman, Mehmet Demiray, Nihat Mugil, Aslı Çobanoğlu

Yıldız Tilbe'nin takımı: Ceren Düzova

ACUN ILICALI SUNUCULUĞU BIRAKMIŞTI

O Ses Türkiye 2018 sezon finali için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı’nın yerini Jess Molho’ya bıraktığı, jüri koltuğunda ise Hadise, Murat Boz, Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe’nin oturduğu O Ses Türkiye’de önce çeyrek, ardından final, en son ise final heyecanı yaşanacak.

ÜÇ GÜNDE BİTİRECEKLER

‘O Ses Türkiye’ cuma günü çeyrek finaliyle, cumartesi canlı yayınıyla yarı final ile, pazar günü de canlı yayın büyük finali ile 20.00’de TV8’de!

GÜZEL YARI FİNALDE MACERAYO NOKTALADI

Yarışmada Alanya'yı temsil eden Cüneyt Güzel ise Yıldız Tilbe'nin takımında yer alıyordu. Daha önceki 4. turda rakiplerini bir bir eleyen Cüneyt Güzel, dün akşam TV 8'de yayınlanan programa 5. turda veda etti. "Hepinize sonsuz teşekkurler bu gururu bana yaşattığınız için" diyerek yarışmaya veda eden Güzel'e sosyal medya ve Alanya'dan destek yağıyor. Bir çok Alanyalı Güzel için; "Gönüllerin Şampiyonu" dedi.

Güzel bir açıklama yaptı ve, "Sevgili dostlarım O Ses Türkiye maceramız yarı finalde son buldu. SMS ile destek veren, tüm sosyal medya hesaplarımız mesaj yağmuruna tutan dostlarım; televizyondan evlerim aileden biri gibi misafir eden dostlarım bu tarifsiz duyguyu yaşattığınız için sonsuz teşekkürler, hakkınızı helal edin. Yakında yeni çalışmalarla karşınızda olacağım." diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2018, 09:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83