Alanyalılar İstanbul'da buluştu

İstanbul’da yaşayan Alanyalıların kurduğu İstanbul Alanyalılar Derneği, Geleneksel 2. Gülüklü Çorba Etkinliği’ni düzenledi.

Alanyalılar İstanbul'da buluştu

İstanbul Alanyalılar Derneği tarafından düzenlenen 2. Gülüklü Çorba etkinliğinde birbirinden güzel görüntüler kaydedildi. İstanbul2da yaşayan Alanyalıların birbirleriyle kaynaşma imkanı buldukları etkinlikte, katılımcılara gülüklü çorba ve peynirli pide ikram edildi.



Etkinlik sonrası kendilerini yalnız bırakmayan hemşerilerine teşekkür ettiklerini belirten İstanbul Alanyalılar Derneği yetkilileri, “Hemşerilerimizle beraber keyifli bir sohbet ve kaynaşma ortamında gülüklü çorbalar içildi, peynirli pideler yenildi. Alanya’dan gelen S pasta, lokum, muz, mandalina ile ağzımız tatlandı. Özellikle Alanyalı büyüklerimizle ve öğrencilerimizle güzel bir kaynaşma ve sohbet ortamı oluştu. Hasret giderildi. Hatıralar yad edildi. Düşünceler paylaşıldı. Bu etkinliğe verdikleri destekten dolayı İstanbullu-Alanyalı hemşerilerimize, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, Alanya Belediyesi Çevre Kor. ve Kont. Müdürü ve Mutfak mirası Alanya Genel Koordinatörü Sevda Çapa Erdoğmuş’a, Antalya Toros Seyahat’a katılımlarından dolayı tüm hemşerilerimize, gençlere, Favori Lezzetler yetkililerine, diğer dernek başkanlarına. 3. Gülüklü Çorba Günü’nde buluşmak üzere” dedi

banner111

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 10:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83