BAHÇEŞEHİR’DE GELENEKSEL KAHVALTI

Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği üyeleri 15 Kasım’da okul bahçesinde geleneksel kahvaltı programını organize etti.

BAHÇEŞEHİR’DE GELENEKSEL KAHVALTI
Alanya’ya açık olan kahvaltı programına katılım oldukça yoğundu. Bahçeşehir Koleji Alanya bahçesinde hazırlanan açık büfe kahvaltıda özel aşçılar tarafından hazırlanan ikramlar öncelikle göze hitap etti. Organize edilen kahvaltıda hiçbir nokta atlanmadı. Türk kahvesinden, meyvesine kadar zengin bir büfe ile misafirler karşılandı.
Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği üyelerinin düzenlediği kahvaltı programında profesyonel ekiplerin gösterileri ve sihirbaz sunumları katılımcıların beğenisini topladı. Profesyonel ekiplerin sunumları Pazar kahvaltısına farklı bir tat kattı.
Geleneksel Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği Kahvaltı programında bir kez daha Survivor yarışmaları yapıldı. Ailelerin öğrencileri ile birlikte eğlenceli ve kaliteli zaman geçirdikleri günde unutulmaz anlar yaşandı. Öğrencilerin yarıştığı parkurlarda heyecan doruğa yükseldi. Organizasyona katılan her misafirin ilgisini çekecek bir alan mevcuttu.
Bahçeşehir Koleji Alanya okul aile birliği üyeleri özverili çalışmaları ile birçok sosyal sorumluluk projesine imza attı, birçok çocuğun yüzünü güldürdü. Geleceğe umutla bakan öğrencilerin yolunda bir adım olmak için çaba harcayan okul aile birliği üyeleri Alanya’da saygın birçok firmanın desteğini aldı.
Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği üyeleri katılımcılara yönelik gerçekleştirdikleri konuşmada, Okula Merhaba kahvaltısına destek sağlayan Antalya Büyükşehir Belediyesine, Alanya Belediyesine, Elif Meşrubata,Clup Dem,Sea Port Otele,Deli Kasap,Kamburoğlu Ticaret’e,Parador Otele ve Bahçeşehir Koleji Alanya yönetim ve ekibine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2015, 16:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83