Bu kermeste herkes mutlu

Alanya’da yerleşik yaşayan Almanların büyük katkı sağladığı kermeste satılan kıyafetler ihtiyaç sahiplerine ulaşırken elde edilen gelir de sokak hayvanları için harcandı.

Bu kermeste herkes mutlu
Alanya'da yaşayan yerleşik Almanların katkısıyla sokak hayvanları ve ihtiyaç sahibi kimsesiz insanlar için kermes yapıldı. 1 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan 2’nci el kıyafetler, ev eşyaları ve Alman pastaları büyük ilgi gördü. Alanyalı solist Sonat Durukan ve Samatyalı Kantocu Aysun Işık da seslendirdikleri şarkılarla kermese destek verdi.

Her ayın 2’nci pazar günü Alanya’nın Kestel Mahallesi’nde bulunan Çiftlik Restoran’da 10.00-14.00 arasında kermes düzenlediklerini söyleyen Handan Kanak, “Küçük ev aletleri, kitaplar, giysiler ve ev süs eşyaları gibi ürünler sergiliyoruz. ‘İkinci el eşyalar’ diyoruz ama çoğunlukla temiz eşyalar ve hiç kullanılmamış olanları da oluyor. Sokak hayvanları için satılan ürünlerden kendi mahallesinde bulunan ihtiyaç sahipleri komşularına kıyafet alanlar da çok oluyor. Böylece kermes ziyaretçileri bir ürün alarak iki fayda sağlamış oluyorlar” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2018, 13:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83