Caz günlerinde geri sayım başladı

Dünya caz starlarını Alanya’da buluşturacak 13. Uluslararası Alanya Caz Günleri’nde geri sayım başladı. Binlerce caz severi tarihi Kızılkule meydanına toplayacak Caz Günleri, açılışını 29 Eylül Perşembe saat 20.30’da Ece Göksu ile yapacak. Ece Göksu’ya dünyanın en prestijli GRAMMY müzik ödülünü kazanan Armonika sanatçısı Gregoire Maret eşlik edecek.

Caz günlerinde geri sayım başladı

 SANATSEVERLER CAZA DOYACAK

banner111
29, 30 Eylül ve 01, 02 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 13. Uluslararası Alanya Caz Günleri, 4 gün sürecek. Türkiye’nin en önemli caz festivalleri arasındaki yerini koruyan Uluslararası Alanya Caz Günleri,  bu yılki muhteşem organizasyonu ile tarihi Kızılkule önünde dünyaca ünlü caz ustalarını ve caz severleri tekrar buluşturacak.
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD),  Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Summer Garden ’ın katkılarıyla TRT Müzik,  Dream TV ve Radyo D’nin de medya sponsoru olarak destek verdiği  Alanya Uluslararası Caz Günleri, 13. yılını kutlayacak. Bugüne kadar Türkiye’den ve yurt dışından 150’yi aşkın sanatçıyı ağırlayan Alanya Uluslararası Caz Günleri, bu yıl da yine dopdolu bir program ile sanatseverlerle buluşacak.
29 Eylül Perşembe Ece Göksu ile başlayacak  Caz Günleri, 30 Eylül’de Eser Taşkıran&Eser Taşkıran Quartet,  1 Ekim’de Dixie Kings Of Hungary ve 2 Ekim’de Etibar Asadli ile devam edecek. Etibar Asadli’ya bu gecede özel konukları Samira Efendiyeva ve Shehriyar Imanov da eşlik edecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 15:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83