CENGİZ ÖZKAN ALANYA'YA GELİYOR

Ünlü Halk Müziği sanatçısı Cengiz Özkan, Alanya’da ilk kez konser verecek.

CENGİZ ÖZKAN ALANYA'YA GELİYOR

 Uzun süreden beri Alanya’da yaşayan İranlı müzisyen SiavashShahani ve ünlü Halk Müziği sanatçısı Cengiz Özkan, birlikte bir konser verecekler.Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) 15 Mayıs 20.00’da gerçekleşecek olan “Hayalmest” konseri müzikseverler için bulunmaz bir fırsat olacak.

banner111
İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nı bitiren Cengiz Özkan, ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Ana Sanat Dalı Türk Halk Müziği Bölümü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda üç yıl süreyle öğretmen ve icracı olarak çalıştı. Yurt içi ve yurt dışında birçok konser verdi.Kırmızı Buğday, Ah İstanbul, Saklarım Gözümde Güzelliğini, Gelin ve Yare Dokunma adlı albümleri bulunan sanatçı halen TRT İstanbul Radyosu'nda saz sanatçısı olarak çalışmaya devam etmektedir.

Sayısız eseri ve konserleriyle hak ettiği ününü perçinleyen Cengiz Özkan’ın Alanyalıların gönlünde önemli bir yeri olan SiavaShahani ile birlikte oluşturacakları doyumsuz müzik ziyafetine yoğun ilgi bekleniyor. Bilet satış noktaları Mini Mutfak ve 7 Nota Müzik Aletleri. İletişim 0530 2200762

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 09:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83