Denizin ortasında muhteşem düğün

ALTSO Personeli İlayda Teker ve Polis Memuru Cengiz Emiroğlu, Starcraft yatında gerçekleşen muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Denizin ortasında muhteşem düğün
Teker Ailesi’nin kızları İlayda ve Emiroğlu Ailesi’nin oğulları Cengiz, bir ömür mutluluğa ‘Evet’ dedi. Starcraft yatında yapılan nikah törenine ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve çok sayıda davetli katıldı. Alanya cemiyet hayatının tanınan isimlerinin de katıldığı tören, masalları andırır nitelikteydi. Faytonla düğün alanına gelene kadar çifte, damadın çok sayıda mesai arkadaşı eşlik etti. Düğün alanına polis sirenleri eşliğinde gelen çiftin mutlulukları yüzlerinden okundu. Fayton sefasının ardından, tekne sefasına başlayan çiftin nikah şahitleri ALTSO Başkanı Mehmet Şahin oldu. Ali Yenialp’in kıydığı nikahla bir ömür beraberliğe imza atan çift, Starcraft’ta evlendiler.

Nikah töreninin ardından başlayan eğlence ile açık denize hareket eden teknede, çift ve katılımcılar doyasıya eğlendi.Açık denizde yaklaşık iki saat zaman geçiren davetliler ve çift, karaya döndüklerinde de eğlenmeye devam etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2017, 09:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83