FİNLİ GÜZELLER KAMPA GELİYOR

Finlandiya’nın tek ve en çok izlenen resmi güzellik yarışması “Miss Finland 2016” ün 10 finalisti, Detur’un ulaşım ve rehberlik sponsorluğunda Alanya'da kampa girecek. Organizasyon; Detur, ALTAV, Alanya Belediyesi, ALTSO, ALTİD, C-Lounge Hotel ortaklığında gerçekleşecek.

FİNLİ GÜZELLER KAMPA GELİYOR

Alanya, Finlandiya’dan en çok tercih edilen Türkiye destinasyonu olması sebebiyle, 2009 yılından beri finalistler Detur sponsorluğunda Alanya’da kamp yapmakta. Bu yılki kampa katılan finalistler Alanya’daki kampa katılacak ve yarışmanın resmi bikini çekimlerinin yanı sıra program dahilinde gecelik kıyafet çekimleri, eğitim programı, kokteyl, Finlandiya Alanya güzeli yarışması, tarihi mekanlara yönelik kamera çekimi ve akşam yemekleri organize edilecek.

banner111
Kamp süresince Finlandiya’nın önde gelen televizyon, gazete, dergi grupları sürekli finalistler ile birlikte olacak ve organizasyon Finlandiya’nın en büyük iki günlük ve üç haftalık dergilerinde de haber yapılacak. Yarışmanın resmi finali 13 Mayıs 2016 tarihinde Finlandiya’da yapılacak ve Alanya kampına ait organizasjonlar final program’da NELONEN televizyon kanalı tarafından ulusal yayın olarak gösterilecek.

Güvenilir ve unutulmaz tatilin adresi Detur, 1993 yılından beri Finlandiya, Norveç, İsveç, Danimarka dan ülkemize turist getirmekte ve hızla gelişen bu sektörde lider marka olarak konumlanmakta.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 16:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83