Gazeteciler karın keyfini çıkardı

Gazeteciler karın keyfini çıkardı
AGC, yoğun tempo altında çalışan üyelerine yönelik Davraz gezisi düzenledi. Gazeteciler, hafta sonu keyifli bir program ile stres attılar
Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), üyelerine yönelik düzenlediği Davraz gezisi ile yoğun tempo altında çalışan meslektaşlarını buluşturdu. Gezide öncelikle Davraz Kayak Merkezi'ne giden cemiyet üyeleri, karın keyfini çıkardı ve gönüllerince eğlendi. Davraz Kayak Merkezi'nin en üst noktasına çıkabilmek için telesijey turuna da çıkan üyeler, muhteşem manzara eşliğinde yolculuk yaptı. Geniş katılımlı etkinlikte fotoğraflarla anı ölümsüzleştiren üyeler, Davraz'ın ardından Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan'ın misafiri oldu.



ISPARTA'NIN TARİHİNİ DİNLEDİLER

Karahan, Isparta'ya ilişkin geniş çaplı bilgiler verirken, Isparta Etnografya Halı ve Kilim Müzesi'ni de üyelerle birlikte gezdi. Karahan, geçmiş yıllardan günümüze kadar gelen dokuma kilim ve halılara ilişkin hikayeleri AGC üyeleri ile paylaştı. Ayrıca, gül yağının öneminden de bahsetti.



KARAHAN DAVET ETTİ

Gezinin sonunda AGC üyelerini, gül bahçelerini görmeleri için yeniden Isparta'ya davet eden Karahan, "Isparta'nın gezilecek ve görülecek çok fazla yeri var. Ama esas görmeleri gereken yerler yazın gül ve lavanta sezonu. Mayıs ayının son haftası ve Haziran ayının başına gazeteci arkadaşlarımızı bekliyoruz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2020, 17:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83