GENÇLİK MERKEZİNDE NEZİH İFTAR

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

GENÇLİK MERKEZİNDE NEZİH İFTAR

 Gençlik Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğinde gençlerle bir araya gelen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, iftar yemeğine katılan gençlerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

banner111
Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinin açılış konuşmasını Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak yaptı. Müdür Tamrak, "Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Gençlik Merkezi bütün gençlerimizin, çocuklarımızın ve Alanyalıların hizmetindedir" dedi.

Gençlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, genç nesili önemsediklerini belirtti.

"3 KUŞAK BİR ARADA”

Yabancı öğrencilerle birlikte oturarak orucunu açan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Alanya Gençlik Merkezi’nde yurtdışından gelen öğrencilerimize de hizmet vermekteyiz. Burada gençlerimizle birlikte huzurevi sakinlerimiz birlikte oruçlarını açıyorlar. Bu iftarda 3 kuşağı bir araya getirerek onların kaynaşmasını, birbirlerine olan sevgi ve saygılarını kazanmasına vesile olan Gençlik Merkezimize teşekkür ediyorum.”

İftar yemeği yapılan yemek duası ve tasavvuf müziği dinletisi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 10:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83