GS Store Alanya'da kapılarını açıyor

Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi mağazası GS Store Alanya'da kapılarını açıyor.

GS Store Alanya'da kapılarını açıyor

Süper Lig temsilcisi Galatasaray'ın resmi taraftar mağazası olan GS Store bundan sonra Alanya'da da hizmet verecek. 2018 yılı ile birlikte kapılarını açacak olan Gs Store Yaylayolu üzeri Turkcell İletişim Merkezi yanında açılmaya hazırlanıyor. Genç gişimci Gökhan Elverdi önderliğinde yapılan çalışmalarda sona gelindi.

banner111
İstanbul'a giderek gerekli incelemeleri yapan Elverdi, Galatasaraylı taraftarların vazgeçemediği bir store yapacaklarını belirtti. Galatasaray'ın tüm lisanslı ürünlerinin satılacağı storeyi vatandaşlar şimdiden dört gözle beklemeye başladılar. 

Yeni açılacak storenin işletmesini de yürütecek olan Elverdi yaptığı açıklamada, Galatasaray ürünlerinin daha önce gezici tırlarla Alanya'ya geldiğinin şimdi ise bu ihtiyacın ortadan kalkacağının altını çizdi. Elverdi, "Bu yıl şampiyonluğa koşan takımımızın orjinal ürünlerinin satılacağı GS Store mağazamızı, yeni yılla birlikte hizmete açmayı planlıyoruz. Alanya'da çok sayıda Galatasaray taraftarı var. Ayrıca Alanya Galatasaraylılar Derneği de var. GS Store şart olmuştu. Gezici tırlarla gelen hizmet, artık GS Store mağazamız ile kalıcı bir hale gelecek" diye konuştu.
Elverdi, ilerleyen günlerde düzenleyecekleri tanıtım kokteyline şimdiden tüm Galatasaray taraftarlarını davet etti. 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2017, 10:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83