Güzel: "Alanya'ya vefa borcum var"

Geçtiğimiz yıl O Ses Türkiye yarışmasında milyonların sevgilisi Yıldız Tilbe’nin takımında yarı finale kalma başarısı göstererek Alanya’yı başarıyla temsil eden Cüneyt Güzel,"Kubat’ın sesini, yorumunu, şarkılarını çok severim. Bende Alanya’nın bir Kubat’ı olmak isterim” dedi.

Güzel: "Alanya'ya vefa borcum var"

"Geniş kitlelere ulaştık'

O Ses Türkiye yarışmasının ardından yaşanan süreçle ilgili bilgi veren Cüneyt Güzel, “Alanya’mıza döndüğümden beri sahne çalışmalarım devam ediyor. Sağolsun Alanya halkı bana çok güzel destek oldu. Geldiğimden beri neredeyse hiç durmadan, hatta tatil dahi yapmadan çalışıyorum. Yorucu bir sezon geçirdik. Daha çok Türk misafirlerimize hitap ettik. Yılbaşıyla birlikte Alanya’mıza kaldığımız yerden devam edeceğiz çalışmalarımıza. Alanya’da tüm düğün ve özel gün programlarımız devam ediyor. Ayrıca yurt dışı ve şehir dışında da farklı programlara gidiyoruz. Ancak merkezimiz Alanya. Her şeyden önce yarışmada Alanya sayesinde ben mesafe kat ettim. Bu vefa borcu her zaman boynumuzda. O yüzden ben çekeceğim tüm kliplerimizi Alanya’mızda çekmeyi planlıyorum” diye konuştu.

Yarışma sürecinde Alanya’nın kendisi için kenetlenmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Güzel, “Beklediğimden çok daha iyi destek geldi. Evet Alanya’da bilinen ve tanınan birisiydim. Ama yarışma bana çok daha farklı bir vizyon kazandırdı. Yaptığımız işi bir tık daha yukarı taşıma fırsatımız oldu ve biraz daha farkındalık yarattık. İnsanlar önceden türkü dinlemeyi seviyorlardı ama şimdi bunu daha geniş kitlelere ulaştığımızı düşünüyorum”dedi.

 Albüm 2019'da

Devam eden Single çalışmasıyla ilgili olarak ise, “Şuanda Single çalışması yapmıştık onun piyasaya çıkması için çalışıyoruz. Klip çalışmamızda devam ediyor. Onun haricinde Youtube kanalımıza ağırlık verdim. Orayı hareketlendirmeye çalışıyorum. Şuan için herhangi bir albüm çalışmamız yok. Albüm çalışmamızı 2019 yılının sonuna doğru yapmayı düşünüyoruz” dedi.

şunları söyledi: “ Yarışmalara katılmak isteyen gençlerimiz katılabilirler. Bende bu konuda ilk öncelerde çok cesaretsizdim. Çok keyifli bir yarışma oldu. Çok güzel dostluklar ve tecrübeler edindik. Bizim işimizdeki en büyük handikap tecrübedir. Sizi nereye taşırsa siz oraya gidiyorsunuz gibi bir durum var. O yüzden o tecrübeyi elinizden geldiğinde kendimize çevirmeye çalıştık. Çünkü geri döndüğünüzde her şey bıraktığınız gibi olmuyor.  Sadece çıkıp TV’de bir şarkı söylemekse evet o zaman bunu hiç düşünmesinler. Ama bu işi yapmak istiyorlarsa o zaman 2 defa düşünüp gitmeleri gerekiyor. O rüzgarı da devam ettirmek lazım. Daha sonrasını daha iyi planlamak gerekiyor. Ancak o zaman taşlar yerine oturuyor.”

banner111

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 09:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83