HALCİLER İFTARDA BULUŞTU

Alanya Hal Komisyoncuları Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği halcileri bir araya getirdi.

HALCİLER İFTARDA BULUŞTU

 62’nin üzerinde kayıtlı üyenin bulunduğu Alanya Hal Komisyoncuları Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğinde Alanya Hal Komisyoncuları Derneği, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hal Müdürlüğü'nde üyelerini bir araya getirdi. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in de katıldığı iftar yemeğinde Alanya Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı. Bizde dernek olarak bu vesile ile bir araya gelme fırsatı bulduk. Yemeğimize katılan Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür ediyorum” dedi.

banner111
“HAL ESNAFININ YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Hal esnafı ile devamlı bir araya geldiklerini belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Hal esnafımızı mümkün olduğunca ziyaret ediyorum. Alanya’da çeşit çeşit meyve ve sebze yetişiyor. Her zaman hal esnafının yanında olmaya devam edeceğim. Alanya’mız için el birliği içerisinde çalışacağız. Bu mübarek ayın ülkemize ve Alanya'mıza bolluk, bereket, huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Alanya Hal Komisyoncuları Derneği'ne bağlı üyelerle yakından ilgilenen Kaymakam Tanrıseven, hal esnafı ile görüş alışverişinde bulundu. Yemeğin ardından yapılan yemek duası ile Alanya Hal Komisyoncuları Derneği'nin düzenlemiş olduğu iftar yemeği son buldu.

Alanya Hal Komisyoncuları Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ile birlikte diğer oda temsilcileri ve çok sayıda esnaf katıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 10:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83