Hatice ile Telat'ın mutlu günü

Hatice ile Telat'ın mutlu günü
Elit Bilgisayar sahibi Hatice Ünsal ile Trend Asansör sahibi Telat Karadaş ilk olarak nikah daha sonra da yapılan düğün ile hayatlarını birleştirdiler.

Alanya’nın yakından tanıdığı, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi, Elit Bilgisayar sahibi Hatice Ünsal ile Telat Karadaş yapılan nikah merasimiyle dünya evine girdiler.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve eşi Yıldız Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Belediye Meclis Üyesi Kayhan Balta, ALÇED Başkanı Şerefnur Kayhan ile çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı nikah töreni Palm Beach Damlataş Restaurant’ta gerçekleşti.
Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Hatice Ünsal ile Telat Karadaş’ın nikahlarını kıyarken, Belediye Başkanı Yücel, ile Ticaret Odası Başkanı Şahin’de yeni çiftin şahitliğini yaptılar.
Nikah töreninin ardından şahitleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren çiftin mutluğu gözlerine yansıdığı fark edildi.
Şık bir atmosferde gerçekleştirilen düğün töreni oldukça renkli görüntülere sahne olurken, davetliler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2019, 18:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83