Huzurevinde tanışıp aşık olan çift dünya evine girdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde tanışan 72 yaşındaki İdris Erdoğdu ile 62 yaşındaki Sakine Karataş, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in kıydığı nikahla dünya evine girdi.

Huzurevinde tanışıp aşık olan çift dünya evine girdi

4 ay önce huzurevine yerleşen Sakine Karataş ile 8 yıldır aynı yerde kalan metal işçisi İdris Erdoğdu, 3 ay önce bir çay sohbetinde tanıştı. İkisi de daha önce birer evlilik yapmış olan Erdoğdu ve Karataş’ın arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. Birlikteliklerini evlilikle sonuçlandırmak isteyen çift, bu isteklerini huzurevi yönetimine iletti. Evlenmelerine engel olmayan yaşlı çift, Antalya Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in kıydığı nikahla evlendiler. Başkan Türel, aile cüzdanını Sakine Karataş’a takdim etti.

banner111

Başkan Türel: "Kıydığım en anlamlı nikah"

Nikaha,yaşlı çiftin arkadaşlarının yanı sıra huzurevi çalışanları, üniversite öğrencileri, ve protokol üyeleri katıldı.

Türel, yaşlı çifte ikinci baharlarında mutluluklar dileyerek ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Bir çok nikah kıymasına rağmen bunların içinden en anlamlısının Erdoğdu ve Karataş çiftinin nikahını kıymak olduğunu kaydeden Başkan Türel, “Tanışmanıza dolaylı da olsa vesile olduğumuzu düşünüyorum. Mutluluğunuzdan mutlu olduk. İnsanların mutlu olması huzura dayanır. Huzurlu insanlar mutlu olurlar. Huzurlu insanlar güvene dayalı bir mutluluk yaşıyorlar. Sizin bunu ikinci baharınızda keşfetmiş olmanız, hayatın her döneminin çok farklı güzellikler ve anlam taşıdığının en güzel örneğidir. Mutluluk ve sağlık dilerken Allah’ın bir yastıkta kocatmasını diliyorum" dedi.
Çocuğu olmayan İdris Erdoğdu, kaldığı huzurevinde görüşüp tanıştığı Sakine Karataş ile evlenme kararı aldıklarını belirtti. “İnşallah bir yastıkta kocarız” diyen Erdoğdu, “Huzurevi çok güzeldi. Yeni bir ev kurduk.Buna rağmen huzurevine gelip gideceğiz. Güzel arkadaşlarımız var" dedi.

"Huzurevini terk etmeyeceğiz"

Sakine Karataş ise kaldığı huzurevinde İdris Erdoğdu’yu tanıyıp sevdiğini dile getirerek, “Evlenmeye karar verdik. Çok mutluyuz. İnşallah sonuna kadar böyle devam eder. Artık evimizde kalacağız, huzurevini de terk etmeyeceğiz, arkadaşlarımızı görmeye gideceğiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 11:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83