İNCEKUM ARENA'DA ANKARA RÜZGARI ESTİ

Ankara'nın ünlü sanatçılarından Armağan Arslan, Alanya İncekum Arena Halk Plajı'nda verdiği mini konserde klip çekimi gerçekleştirdi.

Kurban Bayramı tatili için Alanya'da bulunan Ankara sahnelerinin sevilen ismi Armağan Arslan, yoğun konser günlerinin ardından Ahmet Erdoğan'ın davetlisi olarak ekibiyle birlikte İncekum'un ünlü plajlarından Arena Halk Plajı'na geldi. Ekibi ile birlikte tatilini İncekum'da geçiren Arslan, tatilcilere sürpriz yaparak burada mini bir konser verdi. Konser sırasında ise klip çekimi de gerçekleştiren Armağan Arslan ve ekibi , plajda bulunan vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı. Plajdan ayrılırken, genç işadamı Ahmet Erdoğan'a teşekkür eden sanatçı Arslan, "2016'da ücretsiz bir konser vermek için yine burada olacağım, bu güzel atmosferde güzel bir klip çekmeyi düşünüyorum. Bizi bu denli sıcak kanlılıkla karşılayıp misafir ettiğiniz için teşekkürler" dedi.
Ahmet Erdoğan ise, "Böylesi güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmak bizleri son derece mutlu etti. Bende kendisi ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 14:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83