KADINLAR DAHA ÇOK ALDATIYOR

'Suçlu kaçar polis yakalar' sözüne özel dedektiflerde dahil oldu. Aldatılan eşler, çocuklarının uyuşturucu kullanımından şüphelenen aileler ve finans sektörü gibi araştırmalar ise ön planda.

KADINLAR DAHA ÇOK ALDATIYOR

 

banner111
 Genellikle aldatma üzerine araştırmaların istendiğini söyleyen Nejat Değirmencioğlu, ilginç bir tespiti de açıkladı. Genellikle kadınların kocaları takip ettirdiğinin tahmin edildiğini belirten Değirmencioğlu, aldatılmaktan şüphelenen erkeklerin daha fazla başvurduğunu vurguladı. 
Erkekler, eşlerini takip ettiriyor
Nejat Değirmencioğlu, şüphe ve kuşku içeren tüm olayları gün yüzüne çıkartan profesyonel bir kişi. Ekibinde yer alan ve genellikle emekli kolluk görevlileriyle beraber grup halinde fizibilitesini yaptıkları her dosyanın detaylarını incelediklerini söyleyen Özel Dedektif Nejat Değirmencioğlu; kuşkuya, şüpheye yer veren bütün olayları aydınlatılmış bir şekilde dosyaya aktardıklarını belirtti. Antalya ve İstanbul’da başlattığı  'Çocuklarda Madde Bağımlılığının önlenmesi' projesiyle ciddi bir akımın önünü açan Nejat Değimencioğlu bu projeyle sorunlu ailelerin yanında olduklarını söyleyerek eş takibi ve madde bağımlısı çocukların takibinin daha ağır bastığını ifade ediyor. 

Özellikle madde bağımlısı şüphesi ile gelen ailelere karşı kendilerinin de hassas davrandıklarını ve bu konuda her şekilde yardımcı olduklarını söyleyen Nejat Değirmencioğlu şu mesajı da veriyor: "
İnsanların hep aklında bütçe var tabii ki… Oysa ki mağdur yada mağdurluk şüphesi var. Ancak maddiyatı düşündüğü için bizimle iletişime geçemeyen yüzlerce insan var. Bu tabuyu yıkmak istiyorum. Herkes bize ulaşsın. Tek sorunun maddiyat olmadığını, SND Dedektiflik  ve Özel Soruşturma olarak her zaman bir yol olduğunu kendilerine belirtmek isterim. Biraz önce sadece Antalya ile sınırlandırmayalım dediğim duruma gelirsek. Bir çok merkezde iş ortaklarımız mevcut. Almanya, Fas, Danimarka ve İsveç dosyalarımızın tamamı Uzm. Soruşturma Görevlisi Süleyman Dikmen,  İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesinde ki dosyalarımız Uzm. Soruşturma Görevlisi Bülent Deniz önderliğindedir. Diğer bölgelerin sorumluluğu da kendi birimimizde yer almaktadır" 

Eş takiplerinde ise ilginç bir detayın ortaya çıktığını söyleyen Nejat Değirmencioğlu konuşmasını şu şekilde sürdürüyor "Şimdi aklınızda hep şu vardır; illa ki her zaman kadın eşini takip ettirir. Hayır, yok öyle bir şey. Şu an açık olan eş takip dosyalarımıza baktığımızda ikisinin de ortak sayıda olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ayrıca yapılan istatistik raporuna göre günümüzde kadınların aldatma oranı daha yüksek çıkmıştır. Ancak özel dedektifliği sadece eş takibi olarak sınıflandırmayalım. Yapılan en temel hizmetler şu şekildedir; eş takibi, öğrenci takibi, evlilik öncesi araştırma, şirket araştırma dedektifliği, sahte ürün ve marka araştırması, kayıp şahıs araştırması, kayıp mal araştırması, gizli müşteri hizmetleri, adres tespiti... 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 09:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83