Millet İttifakı'nın Gazipaşa ekibi Leman'da gündemi değerledindirdi

Alanya'nın sevilen mekanlarından Leman Kültür'ün sahibi Ulaş Özgen, Millet İttifakı'nın Gazipaşa Belediye Meclis Adayı Mehmet Ali Yılmaz, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven ve Millet İttifakı'nın Gazipaşa Meclis Adayları'nı akşam yemeğinde ağırladı.

Millet İttifakı'nın Gazipaşa ekibi Leman'da gündemi değerledindirdi
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun teşvikiyle düzenlenen CHP Antalya Aday Tanıtım Toplatısı'na katılan Millet İttifakı Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, Gazipaşa Belediye Meclisi Adayları Zafer Tan, Mehmet Yüksel ve Trust United Emlak sahibi CHP’li Durmuş Özgen ile Özcan Güler Antalya dönüşünde Alanya'nın sevilen mekanı Leman Kültür'de yorgunluk atarak gündemi değerlendirdi. 
Gazipaşa CHP Kontenjan Meclis Adayı ve mekan sahibi Ulaş Özgen'in misafiri olan Millet İttifakı'nın Gazipaşa ekibi Alanya manzarasına karşı keyifli bir akşam yemeğinin ardından keyif kahvesi eşliğinde gündemi ve 31 Mart öncesi yapılacak seçim çalışmalarını değerlendirdi.


“GÜNÜN AYDIN, AKŞAMIN İYİ OLSUN”
Mekandan ayrılmadan önce açıklama yapan Millet İttifakı Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz, birlikte başaracaklarını belirtti. Yılmaz,” Yapılan ittifaka büyük önem ve değer veriyoruz. İki parti arasındaki bu iş ve güç birliğini sağladıkları için CHP ve İYİ Parti’nin değerli başkanlarına da ayrıca teşekkür ediyorum. Ve sözlerimi ünlü şair Can Yücel’in ’Günün aydın, akşamın iyi olsun’ sözleriyle tamamlamak istiyorum” dedi. 
İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz ile CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, Ulaş Özgen ve Leman ekibine nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiklerini, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne birlik ve beraberlik içerisinde hız kesmeden hazırlandıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2019, 09:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83