MISS MEDITERRANEAN FİNALİSTLERİ KAMPTA

Ay-Ça Estetik ana sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından bu yıl 17.si düzenlenen Miss Mediterranean 2016 Güzellik yarışmasının 12 finalisti Göynük’te kamp çalışmalarını sürdürüyor.

MISS MEDITERRANEAN FİNALİSTLERİ KAMPTA

 KAMP BAŞARILI GEÇİYOR…

banner111
 Bu yıl 15 günlük eğitim kampının 1 haftalık eğitim bölümünü Göynük’te Kimeros Park Holiday Village’de geçirecek olan güzeller, kampın kalan 1 haftasını ise Turem Uygulama Otel’de tamamlayacak. 

Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali BULUT, tarihi yerlere günübirlik geziler düzenleyeceklerini ve kampın başarılı bir şekilde sürdüğünü söyledi. Finalistlerin eğitimleri, Drama ve Sahne Sanatları Yönetmeni Çiğdem Bulut yönetiminde, Catwalk eğitimini ve Koreografisini Miss Mediterranean 2015 3.cü Güzeli Sinem Atıcı, Dans Koreografisi ise Cansel Büşra Kuşçu tarafından verilmektedir. 

FİNAL 7 AĞUSTOS’DA HOTEL SU’DA 

Ay-Ça Estetik Ana sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından Bu yıl 17.si düzenlenen Miss Mediterranean 2016 Güzellik yarışmasının finali 7 Ağustos  tarihinde Hotel Su’da gerçekleşecek. Final gecesine Ünlü Manken ve Şarkıcı Tuğçe Aral, Şarkıcı Ersan Er ve Aida şarkılarıyla geceye renk katacak.

   "Miss Mediterranean 2016"
    FİNALİSTLER

   Aday No:Adı Soyadı:
1.SELEN  KILAVUZ
2.ŞEVVAL  DİRLİK 
3.HİLAL  TATAROĞLU
4.TUTKU  BUSE  EKE
5.BAHAR  ERDOĞAN
6.FATIMA NUR COŞKUN
7.CEYDA ÇAKIR 
8.MİRAÇ GİZEM YÜCETİN
9.BUSE  KABEREN 
10.İREM  LA TOGAY
11.VUSLAT  EKİCİ
12.SALİHA  AYATA        

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 10:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83