Sınav öncesi öğrenciler Edis'le coştular

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yoğun çalışma temposu içerisinde üniversiteye hazırlanan gençleri motive etmek amacıyla ünlü sanatçı Edis ile buluşturdu. Lise son sınıf öğrencileri sınav öncesi şarkılarla coştu, moral ve enerji depoladı.

Sınav öncesi öğrenciler Edis'le coştular
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, gençleri unutmadı. Üniversite sınavına hazırlanan gençlere bahar hediyesi verdi. Antalya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen konserde özellikle gençlerin şarkılarını ezbere bildiği Edis, sevilen şarkılarını bu kez Antalyalı öğrenciler için söyledi. Lise son sınıf öğrencileri konser boyunca yerlerinde duramadı. Hareketli şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden gençler, sınav temposu içerisinde nefes alma fırsatı buldu.

Türel başarı diledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de konseri eşi Ebru Türel ile birlikte dinledi. Antalyalı gençler adına Edis’e çiçek takdim eden Menderes Türel, gençlere seslendi. “Bu zorlu sınav sürecinde bir ağabeyiniz olarak her zaman yanınızdayım, destekçinizim. Başarılar diliyorum” dedi. Antalyalı gençler de Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e bu keyifli sürpriz için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2018, 09:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83