Sünbül ve Çetin dünya evine giriyorlar

MHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Sünbül'ün oğlu Ahmet Sünbül ve Esra Çetin 10 Şubat tarihinde dünya evine giriyorlar.

Sünbül ve Çetin dünya evine giriyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Sünbül'ün oğlu emlak ve otomotiv sektöründe boy gösteren genç işadamı Ahmet Sünbül ile Psikolog Esra Çetin geçtiğimiz günlerde nişanlanarak evliliğe ilk adımlarını atmışlardı. 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın yüzüklerini taktığı gençler bugünlerde evlilik heyecanı yaşıyorlar. 

banner111
Sünbül ve Çetin, 10 Şubat Cumartesi günü Türkler Mahallesi'nde bulunan Lonicera Otel'de dünya evine girecekler. Alanya protokolü ve sevenlerinin katılacağı düğün için tüm hazırlıklar tamamlandı. 

Bugün Ahmet Sünbül'ün evi önünde bayrak duası yapıldı. Duaya MHP 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ile Ahmet Sünbül'ün akrabaları ve arkadaşları katıldı.

BAHÇELİ BEKLENİYOR

Geçtiğimiz günlerde Ankara'ya giden ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile buluşan Mustafa Sünbül oğlunun düğün törenine genel başkanı davet etmişti. Bahçeli'de düğüne katılmaya çalışacağını belirtmişti. 10 Şubat tarihinde Devlet Bahçeli'nin Alanya'ya gelmesi ve düğün törenine katılması bekleniyor.
İşte bugün gerçekleştirilen bayrak duasından bazı kareler:






Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 17:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83