Sünbül ve Çetin evliliğe ilk adımı attı

Ahmet Sünbül ve Esra Çetin nişanlanarak evliliğe ilk adımı attılar.

Sünbül ve Çetin evliliğe ilk adımı attı
Alanya Ülkü Ocakları Özel Kalemi Ahmet Sünbül ve Esra Çetin bugün evlerinde yapılan törenle nişanlandılar. Nişan törenine genç çiftin ailesinin ve arkadaşlarının yanı sıra MHP Antalya 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu katıldı. 

Nişan yüzüklerini alkışlar eşliğinde takan genç çiftin nişanını Hüseyin Yıldız yaptı. Yıldız nişan kurdelesini keserken çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. 

Nişan törenine katılanlara teşekkür eden damat adayı Sünbül, "Nişan merasimimizde evliliğe ilk adımı hayırlısı ile atmış bulunmaktayız. 23'üncü Dönem Milletvekili Sayın Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanım Mustafa Türkdoğan, kutlu bir şekilde devam  eden beraber yürümekten onur duyduğum Alanya Ülkü Ocakları Başkanım Abil Gündoğdu ve yönetici arkadaşlarıma, bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan aile mensuplarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız, hepinizden Allah razı olsun." dedi.

Esra Çetin ise, "Nişan törenimizde yanımızda olan iki aileme ve değerli büyüklerimize çok teşekkür ederiz. Hepiniz ayrı ayrı çok değerli ve kıymetlisiniz." şeklinde konuştu.

Alanya Adres olarak bizde birlikte yola çıktıkları bu uzun yolculukta genç çifte mutluluklar diliyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017, 11:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83