Sünbül ve Çetin mutluluğa 'evet' dediler

Alanya Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sünbül ve Esra Çetin, her detayın düşünüldüğü muhteşem bir düğün ile evlendi. Lonicera Resort Hotel'deki düğün çok sayıda tanınmış ismi de bir araya getirdi

Sünbül ve Çetin mutluluğa 'evet' dediler
MHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Sünbül ve eşi Hatice Sünbül'ün Alanya Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Üyesi ve Sünbül Otomotiv sahibi olan oğulları Ahmet Sünbül, bir süredir nişanlı olduğu Neriman ve Hasan Çetin çiftinin kızları Esra Çetin ile dünya evine girdi. Türkler'deki Lonicera Resort Hotel'in balo salonunda yapılan renkli düğüne şehiriçi ve şehirdışından çok sayıda davetli katıldı. Esra ve Ahmet'in eğlenceli düğünlerinde ilk olarak Zeliş sahne aldı. Şarkılarıyla davetlileri coşturan Zeliş, sahne performası ile beğeni topladı. 

ÖMÜR BOYU EVET 

Esra Çetin ve Ahmet Sünbül'ün nikahlarıın da Lonicera Resort Hotel'de Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp kıydı. Davetlilerin ve nikah şahitlerinin alkışları arasında ömür boyu sürecek mutlulukları için 'Evet' diyen genç çift uzun süre alkışlandı. Nikahın ardından masaları tek tek gezerek davetlilere 'Hoş geldiniz' diyen Esra ve Ahmet, tebrikleri de kabul etti.  

CÜNEYT GÜZEL COŞTURDU 

Lonicera'daki muhteşem düğünde Zeliş'in ardından O Ses Türkiye'nin yıldızı Cüneyt Güzel sahneye çıktı. Beyefendi tavrı, güzel sesi ve yorumu ile konukları coşturan Cüneyt Güzel, hareketli şarkılarda gelin ve damadı bol bol oynattı.

BAHÇELİ'NİN ELİNİ ÖPTÜLER

Partisinin il ve ilçe başkanlarıyla Manavgat'ta toplantı yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam Alanya'da dünya evine giren MHP İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Sünbül'ün oğlu Ahmet Sünbül ile eşi Esra Sünbül'ü kaldığı otelde kabul etti. Düğün öncesi gelinlik ve damatlıkla Devlet Bahçeli'nin yanına gelen Ahmet ve Esra Sünbül, Bahçeli'nin elini öptü. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, MHP eski milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Tarkan Akıllı'nın da eşlik ettiği çiftle hatıra fotoğrafı çektiren Devlet Bahçeli, mutluluk diledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 10:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83