Ünlü pop yıldızı Alanya'ya geldi

Ünlü pop yıldızı İrem Derici bu akşam vereceği konser için Alanya'ya geldi.

Ünlü pop yıldızı Alanya'ya geldi

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasında yer alan Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.30’da başlayan açılış töreniyle hizmete girecek. İrem Derici’nin şarkıları ile renk katacağı açılış töreninde konser öncesi çocuklar ve vatandaşlar için çeşitli etkinlikler yer alıyor.

banner111

23 NİSAN KONSEPTİNE UYGUN OLARAK ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklara armağan ettiği Büyükhasbahçe Mahallesi, Tavşandamı Mevkii’nde bulunan 50 bin metrekarelik dev yaşam alanının açılış töreninde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konseptine uygun olarak çocuklar için her şey düşünüldü. Alanyalı çocukların Dünya çocukları ile birlikte eğlenceli vakit geçirebilmeleri için 16.30 ile 19.30 saatleri arası alanda bir dizi etkinlikler oluşturuldu.

TAVŞANDAMINDA BULUNAN ATÖLYELERDE ÇOCUKLAR EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRECEKLER

İlköğretim okullarının halk oyunları ile başlayan program, Tavşandamında bulunan atölyelerde yüz boyama, tirik maskesi süsleme çalışması, manyetik kum masası, kabak boyama çalışması ve oyuncak atölyesi gibi etkinliklerin yanı sıra; yürüyüş yolunda canlı heykeller, palyaço, balon show gibi gösterilerle çocuklar unutulmaz bir gün geçiriyolar.

İREM DERİCİ KONSER VERECEK

Etkinlikler saat 21.00’da başlayacak İrem Derici konseri ile devam edecek. Ünlü pop sanatçısı İrem Derici, şarkılarını Alanya halkı için seslendirecek. Eğlence ve etkinlikler geç saatlere kadar devam edecek. İrem Derici saat 15.00 sularından GZP-Alanya Havalimanı'na geldi ve kara yolu ile Alanya'da konaklayacağı otele geçti. 

BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

Çocukların aileleriyle güzel bir ortamda keyifli vakit geçirebilmeleri için bu sosyal tesisi yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Yücel; “Tavşandamı Devlet Bahçeli Sosyal Yaşam Alanı'nı, Milli Bayramımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda halkımızın ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Çocuklara ve ailelerine bayram hediyesi olsun istedik. Tüm halkımız açılış törenimize davetlidir. Şimdiden Alanyamıza ve halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83