Ünlü popçu Alanya'da rüzgar gibi esti

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) , 2010 yılında ülkemizi Eurovision şarkı yarışmasında temsil eden sevilen grup Manga’nın solisti Ferman Akgül‘ü ağırladı.

Ünlü popçu Alanya'da rüzgar gibi esti
Alanya HEP Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dekanı Zeynep Üstün Onur’un eski öğrencisi olan Mimar Ferman Akgül ve aynı Gazi Üniversitesi Mimarlık bölümü 2007 mezunları ve akademisyenler, mezuniyetlerinin 10. Yılı nedeniyle Alanya’da buluşarak özlem giderirlerken AHEP’li öğrencilere çok özel anlar yaşattılar.

Müzik, Sanat, Felsefe ve Mimarlık

Ferman Akgül’ün hazırladığı “Müzik ve Mimarlık” konulu sunumu öğrencilerin oldukça ilgisini çekti. Müzik ve Mimarlığın bir çok ortak yönü olduğunu anlatan Akgül, bazı şarkılarını binalardan ilham alarak yaptığını anlattı.

Ferman Akgül sonrası kürsüde yerini alan 2008 yılında TMMOB 'nin en büyük ödülü olan Sinan Ödülü'nü alan Ziya Tanalı da birikimlerini gençlerle paylaştı.

Özel Müzik Ziyafeti

Konferans salonunda gerçekleşen programın ardından Alanya HEP Üniversitesi öğrencileri ve Ferman Akgül birlikte özel bir dinleti yaptılar. Öğrencilerle bir arada böyle samimi bir ortam yaşamaktan oldukça keyif aldığını belirten Akgül gençlerin yoğun ilgisine karşılık vererek fotoğraflar çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 14:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83