Unutulmaz bir Ramazan gecesi

Alanya’nın Avsallar Mahallesi’nde düzenlenen Ramazan şenlikleri Alanyalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. İrfan Türküleri konseri ile Nihat Akçer’in sahne aldığı gecede Avsallılar geç saatlere kadar eğlendi.

Unutulmaz bir Ramazan gecesi
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan etkinliklerini ilçelerle buluşturmaya devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri bu kez Alanya Avsallar Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Avsallar Saat Kulesi Meydanı’nda düzenlenen organizasyonda ilk olarak Şeker Portakalı grubu sahne aldı. Etkinliğe çocuklar büyük ilgi gösterdi. Palyaço, ağaç bacak jonklör ve yüz boyaması sanatçılarının ortaya koyduğu performans çocuklara unutulmaz bir akşam yaşattı.

HER YÖREDEN TÜRKÜLER

Teravih Namazı’nın ardından İrfan Türküleri Konseri verildi. Etkinliği Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, mahalle sakinleriyle birlikte izledi. Ramazan etkinliği kapsamında sahne alan sanatçı Nihat Akçer, farklı yörelere ait birbirinden güzel türküleri Avsallar halkı için seslendirdi. Geç saatlere kadar devam etkinlik Alanyalıların büyük beğenisini topladı.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 12:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83