Vali Karaloğlu, Bollywood yıldızı Abraham’ı makamında kabul etti

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Bollywood’un ünlü yıldızlarından John Abraham’ı makamında kabul etti. Bollywood yıldızı Antalya’nın Hindistan’daki yüzü olmak istediğini söyledi.

Vali Karaloğlu, Bollywood yıldızı Abraham’ı makamında kabul etti
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kariyerinde 55 filmi bulunan Hindistan’ın yıldız sinema oyuncularından ve aynı zamanda sporcu olan John Abraham’ı makamında kabul etti. Vali Karaloğlu ile Bollywood’un ünlü yıldızlarından Abraham, kısa bir süre sohbet etti. Vali Karaloğlu ve Abraham, yıldız oyuncunun Hindistan Ligi’nde mücadele eden takımının Antalya’da kamp yapması ve ülkeler arasında ilişkiler arasında konuştular. Abraham, Türkiye’nin Hindistan’daki yüzü ve elçisi olmak istediğini söyledi.

Hindistan ile ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğini ifade eden Antalya valisi Münir Karaloğlu, “Hindistan ile Türkiye, Türkiye ile Hindistan arasında ilişkiler oluşturmaya çalışıyoruz. Hem spor hem sanat bu ilişkilerin geliştirilmesinde çok önemli faktörler, önemli anahtarlar” dedi.

“Alanyaspor ile bir hazırlık maçı yapacağız”

Vali Münir Karaloğlu’na kendilerini kabul ettiği için teşekkür eden Bollywood yıldızı John Abraham, “Side’de kamp yapan bir takımım var sahibi olduğum. 35 kişilik takımım 20 gündür burada kamp yapıyor. 9 Kasım’da da Alanyaspor ile bir hazırlık maçı yapacağız” dedi.

“Antalya’nın Hindistan’daki tanıtım yüzü olmak isterim”

Antalya’ya daha önce geldiğini ve Antalya’ya aşık olduğunu ifade eden Abraham, “Burada 1 ay boyunca bir film çektim. O zaman Antalya’ya aşık oldum. Mümkün olursa Antalya’nın Hindistan’daki tanıtım yüzü olmak isterim. Spor ve kültür anlamında her iki ülkeyi tanıtabiliriz. Ben aynı zamanda yapımcıyım. 55 tane filmim var. Yeni film için görüşmeler yaptıktan sonra belki önümüzdeki yıl düşünebiliriz. Her konuda Antalya ve Türkiye’yi tanıtmak açısından hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Bu konuda elçi olarak üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım” diye konuştu.

“Hindistan’dan kamp için takım getirebilirim”

Antalya Valisi Karaloğlu, ilk defa Hindistan’dan bir takımın kamp yapmak için Antalya’yı seçmesinden dolayı John Abraham’a teşekkür ederken, Abraham, “Ben gelecek yılda sezon öncesi takımını kamp yapmak için Antalya’ya getireceğini ve Hindistan Futbol Federasyonu’nda da görevinin olduğunu şartlar elverirse 4-5 takımı Antalya’ya getirebileceklerini ifade etti.

“Takımım ligde 4-5. sıralarda yer alıyor”

Takımının Hindistan Ligi’nde 4-5 sıralarında yer aldığını söyleyen Abraham, “Bizim takım ligde hep orta sıralarda yer alıyor. Hindistan’da bu takımla bile 260 milyon seyirciye ulaşabiliyoruz. Hindistan’ın 5’te biri. Ben burada geçirdiğim zamanları orada futbolla da duyurursam çok büyük kitleye ulaşabiliriz” dedi.

Abraham, Milli sporcu Kenan Sofuoğlu ile kişisel olarak tanıştığını da sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Bolywwod yıldızı John Abraham’a hediye takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 18:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83