'4 OLSA GİDERDİ DEDİNİZ; ALIN SİZE 4. SIRA'

MHP'li Meclis Üyesi Hasan Özdemir, Cafer Uyar'ın dördüncü sıradan Antalya Milletvekili Listesinden girmesi ile ilgili ilginç bir yorumda bulundu.

'4 OLSA GİDERDİ DEDİNİZ; ALIN SİZE 4. SIRA'
Alanya MHP Eski İlçe Başkanı Cafer Uyar 7 Haziran seçimlerinde Antalya Aday Listesi'nin beşinci sırasında yer alarak meclise gidememişti. Uyar 1 Kasım erken seçimlerinde ise Antalya Milletvekili Aday listesinde dördüncü sırada kendine yer buldu. 

Alanya Belediyesi'nin MHP'li meclis üyesi Hasan ÖZdemir, Uyar'ın dördüncü sıradan listeye girmesi ile ilgili ilginç bir yorumda bulundu. 7 Haziran seçimlerinde bir çok vatandaşın 'Cafer Uyar dördüncü sırada olsa meclise giderdi' yorumunu hatırlatan Özdemir, "Alanya MHP olarak Cafer Uyar 4. sırada olsa meclise giderdi sitemini artık Antalya'da 4 vekil göndererek kanıtlayabilir" dedi.

Özdemir sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, " 1 Kasım'da Türkiye yeni bir seçime gidecek ve Alanya adayımız bu kez 4 sırada. Bütün Alanya'nın 7 Haziran'dan önce ortak görüşü Cafer Hoca'nın 4. sırada olsa meclise gidebileceği yönündeydi. İnşallah şimdi başta Alanya olmak üzere tüm Antalya görevini yerine getirir ve Cafer Uyar Başkanımızı bizleri en iyi şekilde temsil için TBMM'ye gönderir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 13:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83