"ABD kanlı ellerini Kudüs'ten çek"

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı bugün parti binasında ABD Başkanı Donald Trump'ın "Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak kabul edeceğiz" sözleriyle ilgili olarak bir açıklama yaptı.

"ABD kanlı ellerini Kudüs'ten çek"
Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, açıklamasında "Trump gücü yetiyorsa, ancak ABD'nin başkentini değiştirebilir. Başka ülkelerin başkentini belirleyemez. Kudüs, Batı Asya halklarının kutsalıdır. Kudüs, Filistin'in başkentidir. Trump, aklı varsa, ABD'nin çöküşüne çare bulsun. Trump, her yere burnunu sokmasın. Türk Milleti ve Vatan Partisi olarak, Filistin devletinin ve halkının haklı mücadelesini destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun açıklaması şöyle;

On yıllardır bölgemize kan gölüne çeviren, yakıp yıkan, öldüren Amerika ve İsrail kana doymuyor. Komşularımız, Irak, Libya, Suriye de giriştikleri yıkma bölme işgalleri esnasında katlettikleri milyonlarca insanın ölüsü soğumadan yeni yıkımlara neden olacak nafile girişimler yapmaktadırlar.

Amerika başkanı Trump ve ekibi yenildikleri bölgemizde ne yapacaklarını şaşırdı kadim Filistin Halkının Başkent’i olan Kudüs’ü İsrail’in yıllardır haksız ve hukuksuz şekilde işgal etmesi yetmiyormuş gibi şimdi de İsrail’in Başkent’i olarak ilan etmeye kalkıyorlar.

Amerika’nın bölgedeki giriştiği saldırı ve katliamlara şimdiye kadar bölge ülkelerine yaptığı terör saldırıları ve lojistik destekle katkı sunan İsrail şimdi de Amerika’ya daha ileri destek vermesi için hazırlanıyor. Kudüs’ün İsrail baş kenti yapılması İsrail halkına bu girişimleri desteklemesi için verilen rüşvettir.

Amerika’nın bölgemizde yaptığı bütün saldırılar, bölge ülkelerinin uyanması ve dayanışma bilincinin gelişmesine sağlamıştır. Bu nedenle Amerika bölgemizde yenilmiştir. Bunun sonucu bölge de oluşan dayanışma ve direniş bilinci Amerika’nın  bölgede girişeceği İran ve Türkiye saldırılarına tek başına yalnızca bölge de örgütlediği taşeron örgütler PKK, PYD, FETÖ, İŞİD ile yapamayacağını anlamış, şimdiye kadar üst seviyede destekten kaçınan İsrail’in desteğini sağlama çabasına girerek bölgeyi ateş topuna döndürmeye girişmiştir. Bu girişim Amerika ve İsrail’in bölgedeki taşeronlarının sonunu hazırlayan son girişim olacaktır.

Bütün bu girişimler Amerika’nın bölgede ki yenilgisini örtme gayretidir ve bölgeden çıkarken bölge ülkelerini yakıp yıkmayı ön gören nafile girişimlerdir. Bu sefer şimdiye kadar akıttığı kanda boğulacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Kudüs Batı Asya halklarının kutsalıdır, Filistin’in başkentidir ve öyle kalacaktır. Vatan Partisi bunun aksine her türlü girişimi Milletimizle birlikte karşı koyacaktır. İsrail’e verilen Kudüs rüşveti, hedefinde İran ve Türkiye’nin olduğu büyük oyunun bir parçası olduğunu biliyoruz. ülkemizi de hedef alan Bu hain saldırı planları karşısında dik durarak bu düşman güçleri ürkütüp caydırmak için her zamankinden fazla birlik ve beraberlik içinde, devletimizin, kahraman silahlı kuvvetlerimiz ve güvenlik güçlerimizin arkasında çelikten duvar olma görevimiz var. İç cephede bu birliği bozacak her türlü siyasi eylem ve söylem Amerika ve İsrail’in ekmeğine yağ sürecektir. Bütün siyasi partilerimizin ve sivil toplum örgütlerinin bu konuda duyarlı olacaklarına inanıyoruz. Saygılarımızla.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 15:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83