ADAYLIK İÇİN İSTİFA ETTİLER

Antalya'da AKP'nin 7 Haziran seçimlerine girdiği 14 kişilik listenin bürokrat kanadı İbrahim Aydın ve Atay Uslu, yeniden adaylık için görevlerinden istifa etti

ADAYLIK İÇİN İSTİFA ETTİLER
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) 5 milletvekilini Ankara'ya gönderdiği 7 Haziran Genel Seçimleri listesinin 6'ncı sırasında yer alan İbrahim Aydın, siyaset için 4'üncü kez görevinden istifa etti. Bir dönem Alanya'da görev yapan, Manavgat doğumlu olan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Aydın, uzun yıllar Antalya'nın Akseki, Manavgat, Alanya, Gazipaşa ve Gündoğmuş deneme bonusu ilçelerinde mühendis olarak çalıştı. 2003 yılında Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcılığı ve 2007 yılında Muğla Orman Bölge Müdürü ve 2011 yılında ise İzmir Orman Bölge Müdürlüğü görevine atandı. Aydın siyaset için ilk istifayı belediye başkan adaylığı için gerçekleştirdi. 28 Mart 2004 Yerel Seçimleri'nde AKP Manavgat Belediye Başkan Adayı olabilmek için Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılan Aydın, ancak aday adayı olabildi. 

ANTALYA 6. SIRA ADAYI OLMUŞTU 

Aydın, yerel seçimlerin ardından 10 Mart 2011'de Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nden istifa edip AKP'den Antalya milletvekili aday adayı oldu. Yine aday adaylığı aşamayan Aydın, 7 Haziran Genel Seçimleri için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü görevinden 10 Şubat 2015'te ayrıldı. Bu kez aday adaylığı aşamasını atlatmayı başaran Aydın, 6'ncı sıradan milletvekili adayı gösterildi. Ancak bu kez de sırasının kurbanı olan Aydın, 1 Kasım'da yapılacak erken seçim için bu kez de Orman Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettişliği görevinden istifa etti. AKP'nin 7 Haziran Genel Seçimleri'nde 7'nci sıra milletvekili adayı Atay Uslu da siyaset için 3'üncü kez görevinden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 13:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83