"Ağızdan farklı karından farklı konuşuyorlar"

Alanya Ülkü Ocaklar Başkanı Abil Gündoğdu sert bir açıklama ile ülkü ocaklarını savundu.

"Ağızdan farklı karından farklı konuşuyorlar"
İşte Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu'nun o açıklaması:

5 bin yıllık Türk geleneği ile yoğrulan 1400 yıllık İslam mirasını omuzlarından taşıyan, Allah davası memleket sevdası için canınını seve seve verip idam sehpalarına başı dik çıkan yıllarca gençliğini hücrelerde solduranların emaneti ve şanlı mirası bugün bizim ellerimizdedir. Allah'ın izniyle canımız pahasına koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın! Heveslenenlerinden heveslerini kursaklarında bırakacağız! 
Milliyetçi - Ülkücü hareketin tarihini bilmeyenler ihtilallerden, hücrelerden  ve siyasi operasyonlardan nasıl alınının akıyla çıktığını bilmeyenler, tek kalsakta hak bildiğimizi söylemekten çekinmediğimizi anlamayanlar. Milliyetçi - Ülkücü hareketi sadece bir siyasi organizasyon olarak görenlere hatırlatmamız o dur ki; Ülkücü Hareketin bir eli doğuda bir eli batıda kutlu bir cepheyi tutmaktadır. 
Son dönemde de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temel değerlerini dinamitlemek isteyen adi FETÖ'nün siyasi operasyonuyla karşı karşıya kalmış Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Lideri ve ona inanab dava arkadaşlarımız, onurlu ve haklı bir mücadele vermiştir. Buna karşın FETÖ örgütünün bilerek veya bilmeyerek trenine binmiş herkese ilk ve son uyarımızdır! 
Herkes aklını başına almalıdır, klavye önünde sosyal medyadan işkembeden sallayarak hadsizlik etmemelidir!
 Milliyetçi-Ülkücühareketin temsil makamından biri olan Ülkü Ocakları lider, teşkilat ve doktrin çizgisinde canı pahasına bedeli ne olursa olsun mücadelesini sürdürecektir. Ülkü Ocaklarının kapısından içeri girmeyenler ülkücü hareket adına konuşmasınlar!

Niyeti kötü olan Milliyetçi-Ülkücü hareketi yaralamaya çalışan, mücadelesini akamete uğratmaya çalışan herkesle her platformda mücadele vereceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz. 
Kahrolsun şer odakları yaşasın ülkü ocakları!

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 13:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83