'AHLAK ÖĞRETİLSEYDİ, BOMBACI OLMAZLARDI'

Saadet Parti'li Hüseyin Sarıca, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün müfredatta değişiklik yapılması gerektiğini söyledi.

'AHLAK ÖĞRETİLSEYDİ, BOMBACI OLMAZLARDI'

 Saadet Partisi (SP) İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, 'Müfredatımız şu şekilde tanzim edilmelidir' diyerek şunları söyledi:

banner111
'Ana okulundan itibaren çocuklarımıza Önce Ahlak ve maneviyat üniversiteden mezun olana kadar öğretilmeli, anaya babaya saygı sevgi, güzel ahlak öğretilmeli, özellikle kızlarımıza iffet nedir, haya nedir, edep nedir öğretilmeli.

Kirli para,Temiz para nedir, helal,haram nedir öğretilmeli, helal olan 3 liranın, haram olan 5 liradan büyük olduğu öğretilmeli, matematik derslerinde faiz proplemleri yerine zekat proplemleri çözdürülmeli,

Coğrafya derslerinde tabiatta ki bütün canlı ve cansız varlıkları Allah insanlara hizmet etsin diye yaratmıştır şuuru öğretilmeli, tarih derslerinde 4 yıl tarih okuyan bir öğrenciye insanlık tarihi Hak-Batıl mücadelesinden ibarettir şuuru verilmeli, İlahiyat fakültelerinde İslam birliği ders olarak mutlaka anlatılmalı,

Siyasal bilgiler fakültesinde öğrencilerimize Siyonizmin dünya yapılanması ders olarak anlatılmalı ki, siyasete atılan gençlerimiz siyonizmin hizmetkarı olmasın.

Milli eğitimin bütün okullarında ana sınıfından, üniversiteye kadar bir tek helal kelimesi geçmiyorsa, bu milli eğitim, milli piyango kadar milli olmaktan öteye geçemez.

'ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNDEN CANLI BOMBA OLUR MU?'

Bugün pkk ile bağlantısı olan Balıkesir Üniversite öğrencisi bir kız Ankara'da canlı bomba olup 37 vatandaşımızı öldürüyorsa, 1992 doğumlu İşid'le bağlantısı olan Antepli bir genç istanbulda canlı bomba olup 4 kişinin ölümüne vesile oluyorsa kimse kusura bakmasın. Bu fabrikada bu parçayı biz üretiyoruz. Şikâyetçi olmaya hakkımız yok.



Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 11:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83