Ahmet Hakan'dan Bakan Çavuşoğlu'na övgü dolu sözler

Ahmet Hakan'dan Bakan Çavuşoğlu'na övgü dolu sözler
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, CNN Türk'te yaptığı Tarafsız Bölge adlı programında ağırladığı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan övgü dolu sözlerle bahsetti
Ahmet Hakan, Hürriyet'teki dünkü köşe yazısında "Mevlüt Çavuşoğlu izlenimleri" başlığıyla Bakan Çavuşoğlu'nun performansını değerlendirdi.
İşte Ahmet Hakan'ın madde madde Bakan Çavuşoğlu izlenimleri: "Geçen gün Tarafsız Bölge’ye konuk oldu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu... Böylece hayatımda ilk kez kendisini yakından gözlemleme fırsatı buldum... İşte çıkardığım sonuçlar...

- KONUSUNA HÂKİMİYET: En üst noktada... Antalya’nın ilçelerini sayar gibi sayıyor kriz noktalarını... Ülke adlarını, lider isimlerini öyle bir sıralıyor ki... Bazen “Orası neresiydi, o kimdi” falan oluyorsunuz.

*

- AÇIKSÖZLÜLÜK: Söylenecek her şeyi net bir şekilde söylüyor, sözünü sakınmıyor. Ama durması gereken yerde durmayı da biliyor. Diplomasi ile samimiyetin sentezlendiği bir kıvam tutturmuş durumda.

*

- RENKLİLİK: Golf oynuyor ve bu konuda iddialı... Suşiyi çok seviyor ve bu konuda tartışmaya kapalı... Fenerbahçeli ve bu konuda “Doğuştan Fenerbahçeliyim” diyecek kadar tavizsiz.

*

- HİTABET: Hiç takılmadan kuruyor cümleleri... Takır takır... Kendisini dinletmeyi biliyor... Hiç sıkmıyor. Kekelemiyor... Öznesi, yüklemi yerinde cümleler kurmakta mahir.

*

- TEMEL ÖZELLİKLERİ: Ödünsüz ama hırçın değil... İç siyaset değerlendirmelerinde eleştirilere cevap veriyor ama bunu yaparken dili özenli... Ezeli dostları da yok, ezeli düşmanları da...

*

- KAFA DENKLİĞİ: Muhabbete açık... “Boris nasıl biri?”, “Putin hep somurtur mu?”, “Trump gerçekten de dan dun bir adam mı?” falan tarzı bir sohbette acayip kafa dengi olabilir. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2020, 13:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83