Ak Gençlik Alanya'yı kazanmanın formülünü buldu

Alanya Ak Parti Gençlik Kolları Alanya Belediyesini kazanmanın anahtarını açıkladı

Ak Gençlik Alanya'yı kazanmanın formülünü buldu

AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve Yönetimi, Kestel ve Yaylalı Mahalle Teşkilatını ziyaret ettiler. Başkan İçmen, “Kestel Mahallesi Gençlik Kolları Teşkilatımızla tanışmak ve istişare etmek için bir araya geldik. Mart ayında yapılacak olan seçimlerde hep birlikte hareket ederek, seçimden zaferle ayrılmak istiyoruz.” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı Başkanı Yılmaz İçmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kestel Mahallesi Gençlik Teşkilatı Başkanı Enes Devrim ile Yaylalı Mahallesi Gençlik Teşkilatı Başkanı Erdinç Gökçe ve yönetimlerini ziyaret etti. 17 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen ziyarette, Başkan İçmen ve ekibi Kestel Mahallesi’ndeki AK Gençlik Üyeleri ile istişare ettiler. Başkan İçmen, yapılan ziyarette gençlere seslenerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan İçmen 2019 Mart ayında yapılacak olan seçimlerin önemine dikkat çekerek, “Alanya’nın Ak Belediyecilikle tanışma vakti geldi. 2019 Mart ayında yapılacak olan seçimler Alanya’nın hizmet yağmuruna kavuşması için çok önemli. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’ya yaptığı yatırımları görüyoruz. Bu yatırımların kat ve kat artması için bu seçimlerden zaferle ayrılmalıyız. Seçimin kazanmanın anahtarı ise birlik ve beraberlikten geçiyoruz. Gururumuz Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’ndan, Alanya’nın en ücra köşesinde yaşayan üyemize kadar bu seçimde her birimize büyük görev düşüyor. Birlik ve beraberlik ruhu ile seçim gününe kadar çalışmalıyız. Biz gençler olarak enerjimizi kaybetmeden çalışmalıyız. Siz de Kestel Mahallesi’ndeki sorunlarla iç içe olmalı, vatandaşlara hizmet noktasında bizlere yardımcı olmalısınız.” diye konuştu. 
Kestel Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Söylemez ve Yaylalı Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Erdinç Gökçe ise ziyaretlerinden ötürü Başkan İçmen ve ekibine teşekkür etti. 
Başkan İçmen ve ekibi önümüzdeki günlerde diğer mahalleleri ziyaret edeceklerini belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2018, 15:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83