AK Gençlik hız kesmiyor

AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı şehrin farklı noktalarında açılan stantlarla yeni üye kaydı yapmaya devam ediyor.

AK Gençlik hız kesmiyor
 Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı dört koldan çalışmaya devam ediyor. Başarılı çalışmaları ile tüm Alanya halkının takdirini toplayan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve Yönetimi yaklaşan seçimler öncesi çalışmalarına da hız verdiler.
Geçtiğimiz günlerde Salı Pazarı’nda stant açarak vatandaşları partiye üye yapan ve bilgilendirme yapan Gençlik Kolları Üyeleri, bugün de Cuma Pazarı’nda açtıkları stantla partiye yeni üye kazandırmaya devam ettiler. Stantta ayrıca çocuklar için boyama kitabı ve boya kalemi dağıtıldı. 
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği AK Gençlik Üyeleri, bir kez daha vatandaşlardan tam not aldılar. Yapılan faaliyetleri takip ettiklerini belirten vatandaşlar, gençlere teşekkür ettiler.
Düzenlediği faaliyetlerle partisine büyük bir ivme kazandıran Başkan Yılmaz İçmen, çalışmalara devam edeceklerini belirterek, “Bugün teşkilat üyelerimiz ve yönetimimizle Cuma Pazarı’ndaydık. Vatandaşlarımızı partimize üye yaptık ve minik kardeşlerimize hediyeler verdik. Gerçekten partimize olan büyük ilgiyi görmek bizi çok mutlu etti. Çalışmalarımızda bize destek veren İlçe Başkanımız Mustafa Toklu’ya da teşekkür ediyorum. Seçim gününe kadar durmadan çalışmaya ve üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 18:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83