Ak Gençlik'ten anlamlı kampanya

Alanya Ak Gençlik'in başlatmış olduğu kampanyanın startı bugün verildi.

Ak Gençlik'ten anlamlı kampanya
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu sosyal sorumluluk projelerinin ilki olan 'Yürekleri Isıtmak İçin Paylaş' Alanya Anıt meydanında yapılan tanıtımla başladı. 

Projenin amacı vatandaşların kullanmadığı kıyafet, ayakkabı, oyuncak gibi eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak. Bu süreçte muhtarlar ve Ak Partili mahalle başkanları ile istaşare edilecek ve yardım kumbarasında toplanılan eşyalar mahallelerdeki yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştırılacak. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen yaptığı açıklamada, "Alanya Ak Gençlik sadece bayrak asan buroşür dağıtan değil sosyal sorumluluk kapsamında proje üreten bir gençliktir. Bu projemizde emeği geçen yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum." dedi.
Konuyla ilgili konuşan ve gençlik kollarına destek veren İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise, "AK Parti gençliği her zaman sahada çalıştığı gibi bayrak asıp, broşür dağıtan gençliğin dışında sosyal konulara, sosyal sorumluluk projelerine her zaman duyarlı olan bir gençliktir." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2018, 16:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83