Ak Gençlik'ten anlamlı kampanya

Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları üyeleri 15 Temmuz Dünya Çöp Toplama günü nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza attılar.

Ak Gençlik'ten anlamlı kampanya
15 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle Türkiye’de güzel bir kampanyaya imza atılıyor. “Yaşasın temizlik” diyenler, “Çöpünü sokağa atma, çöp kutusuna at” sloganıyla sokaklara çıktılar ve temizlik yaptılar. Kampanya kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanının çöplerden arındırılması hedefleniyor. Türkiye'de ünlü isimlerinde yaptığı çağrılarla büyük bir ilgi oluşan kampanyanın Alanya'daki fitilini ise Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları ateşledi.

VATANDAŞLAR TAKDİR ETTİLER

Dünya Çöp Toplama Günü'ne destek amacıyla toplanan gençler Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen'in önderliğinde çöp topladılar. Alanya Belediye Binasının arkasında bulunan park, bahçe ve kaldırımları temizleyen Ak Gençlik Üyeleri vatandaşların da büyük takdirini kazandılar.

'TEMİZ BİR ALANYA İÇİN...'

Temiz bir çevre için her zaman göreve hazır olduklarını belirten Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen, "Bu yıl tüm dünyada farkındalık yaratılan bir gün. Ülkemizde de konuyla ilgili bir çok çalışma yapılıyor. Bizde genç arkadaşlarımızla birlikte bu kampanyaya katkıda bulunmak istedik. Temiz bir Alanya için, herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz." diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2018, 10:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83