Ak Gençlik'ten esnaf ziyareti

Ak Gençlik'ten esnaf ziyareti
Alanya’nın güçlü gençliği olarak kendinden sıkça söz ettiren Cemal Yeniacun ve yönetimi hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.
Cemal Yeniacun başkanlığında birçok hizmete ve projeye imza atan AKGENÇLİK bugüne kadar çeşitli alanlarda yapmış oldukları faaliyetlerini esnaf ziyaretleri ile sürdürüyor. Yeniacun göreve geldiği ilk günden beri yönetimi ile beraber hizmet için her zaman hazır olduklarını ve Alanyalı vatandaşın yanında olduklarını belirtmişti. Yapmış oldukları çalışmalarla ve her zaman sahadaki yerlerini alarak halkın sesi ve hizmete adanmış birer gönüllü elçi olduklarını esnafların istek ve şikayetlerini dinleyerek gösteriyorlar. Gönüllüğün esas kılındığı büyük aileye sahip olduklarının altını çizen Yeniacun,. AK Parti ailesine katılmak isteyen her ferdi heyecan ve mutlulukla ilçe teşkilatlarına beklediklerini dile getirdi.
Yenaicun ayrıca, tüm ülke olarak gurur ve onur verici haber olan İstanbul Ayasofya Camii’nin tekrar ibadete açılmasından oldukça mutlu olduklarını belirterek, ülke olarak hayırlara vesile olmasını diledi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2020, 18:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83