AK KADINLAR ŞEHİT AİLELERİNDE

Ak Parti Alanya Kadın Kolları 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yılında şehit yakınlarının ziyaret etti.

AK KADINLAR ŞEHİT AİLELERİNDE

 Ziyaretlerden sonra bir açıklama yapan Ak Parti Alanya Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, "Dün, ‘Söz konusu vatan olduğunda, gerisi teferruattır’ diyen atalarımız gibi, bugün de bizler aynı sözü söylüyor ve hainlere, bölücülere karşı omuz omuza mücadele ediyoruz.

banner111
Ülkemizi kutlu yürüyüşünden, alı koymak isteyen terör örgütlerinin hain saldırılarına aldırmadan, ihanet çetelerini bozguna uğratarak, birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde mücadelemiz devam edecektir.
Bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakacağız.
Aziz Türk Milleti 30 Ağustos’ta olduğu gibi 15 Temmuz’da da alnının akıyla cıkmıştır. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın bir benzerini 15 Temmuz’da yaşamıştır. Terör ya da başka hiçbir güç birliğimizi, beraberliğimizi bozamayacak, Büyük Türk Milleti bu oyunlar ve saldırılar karşısında hep dik duracaktır.
15 Temmuz’da gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimini milli mücadele ruhuyla, kurşunlara, tanklara göğüslerini siper ederek bastıran aziz halkımız, milli egemenliğe ve demokrasiye olan bağlılığını tüm dünyaya bir kez daha yüksek sesle haykırmıştır.
Bizlere bu büyük zaferi armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı ve 15 Temmuz kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. 
"Vatanı Bayrağı uğruna Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak son nefesimize kadar boynumuzun borcudur."
Şanlı zaferin 94.yıldönümün de ziyaretlerimiz de Vatanımız uğruna şehadet şerbetine nail olan Aziz Şehitlerimiz; Mustafa ÖZDEMİR, Coşkun NAZİLLİ, Salman TATLI ve Ahmet TARIM, İbrahim Halil Aksoy, Abdullah Ümit Sercanın yakınlarını ziyaret ettik. 
Allah ülkemizi, birliğimizi, dirliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 14:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83