AK Parti'de aday belirleme süreci başladı

Alanya'ya gelerek Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, "Hep birlikte çalışarak Antalya genelindeki başarılarımızın devam etmesini sağlamalıyız." dedi.

AK Parti'de aday belirleme süreci başladı
 Ak Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Alanya'ya gelerek Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Gazipaşa'daki ziyaretlerinin ardından Alanya'ya gelen Öz, Alanya İlçe Teşkilatı'nda; Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Koordinatörü Fatih Kabadayı, Ak Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Özen, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Alanya Belediyesi'nin Ak Partili meclis üyeleri ile buluştu. 
''AK PARTİ BİLİNCİ OTURMUŞ'

İlçe Teşkilatındaki toplantı tanışma ile başladı. Toplantıya katılan isimler ile tanışan Öz, daha sonra kendisini tanıttı ve Antalya'da ziyaret turuna çıkarak teşkilatlarla buluştuğunu söyledi. Teşkilatları ilçe ilçe gezerek üyeler ile tanışmak istediğini belirten Abdurrahman Öz, "Antalya'yı 3 gündür geziyorum. Programıma ilk olarak Antalya'daki teşkilatlardan başlamak istedim ve doğru bir karar verdiğimi gördüm. Antalya Teşkilatlarında Ak Parti bilincinin ve Ak Parti'ye olan inancın adaylar açıklanmadan oturmuş olduğunu görmek beni mutlu etti." dedi.

'ÇAVUŞOĞLU'NUN KAPTANLIĞI BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ'

Seçime 6 ay gibi bir süre kaldığını hatırlatan Öz, "Önümüzde önemli bir seçim süreci var. Ben bu süreçte  Ak Parti'nin Antalya'da bir şeyler kazanması gerektiğinin bilincinin ve Ak Parti'ye bir şeyler katılmak istenildiğini gördüm.  Bu durumun olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ak Parti'de olması sizlere bu bilinci aşılamış. İnşallah önümüzdeki süreçte hep birlikte gayret ederek, bu sürecin devam etmesini ve Antalya'daki bu başarılarımızın sürmesini sağlayacağız. Burada ben ikinci aktörün Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun Antalya'daki oyun kuruculuğu ve kaptanlığı olduğunu düşünüyorum. Antalya'daki tüm milletvekillerimizin birlik ve beraberlik içinde olduğunu teşkilatlarımızla iyi bir ilişkileri olduğunu gözlemledim." diye konuştu.

'ADAY BELİRLEME SÜRECİ BAŞLADI DİYEBİLİRİZ'

Önümüzdeki seçimde bir nöbet değişimi yaşanacağının altını çizen Öz, bu süreçte kırgınlıkların bir kenara bırakılması gerektiğini vurguladı. "Alanya'da kim belediye başkanı adayı olarak gösterilerse hep birlikte onun arkasında durmalıyız" diyen Öz, "Benim bu gezimle birlikte aday belirleme süreci bir nevi başladı. Benim buradaki görevim; Belirlenen 6 tane ilde Ak Parti'nin başarısı için çalışmak ve sizlerle koordinasyonu sağlamak. Genel Merkezin bize vermiş olduğu koordinasyonu yaparak en iyisini bulup en doğrusunu yapana kadar çalışmalıyız." şeklinde konuştu.
Abdurrahman Öz daha sonra yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyelerinin sorularını yanıtladı. Toplantının ardından Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ziyaretleri için Abdurrahman Öz'e teşekkür etti ve kendisine Alanya'ya özgü muz ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 16:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83