'AK Parti FETÖ yuvası değil'

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş "Bir takım hainler tarafından sanki Ak Parti FETÖ yuvasıymış gibi bir imaj yerleştirilmeye çalışılıyor. Bu oyuna sakın gelmeyin. Biz dosdoğru siyasetimizi, güzel ahlaka bezenmiş olan siyasetimizi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

'AK Parti FETÖ yuvası değil'

 Ak Parti’de teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Ataş, Alanya'da partilileriyle biraraya geldi.

banner111
Alanya Kültür Merkezinde Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı tarafında düzenlenen toplantıya Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve partililer katıldı. İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı toplantıda katılımcılara hitap eden Ataş 15 Temmuz darbe girişiminde bahsedip Ak Parti içerisinde FETÖ temizliği neden yapılmıyor eleştirilerine yanıt verdi.

“HAİNLER TARAFINDAN AK PARTİ FETÖ YUVASI İMAJI VERİLMEYE ÇALIŞILIYOR”

Her türlü teör örgütlerinden bu ülke temizlenmeden bize uyku yoktur diyen  Ataş “İnanıyorum ki bütün terör örgütlerin kökleri bu ülkeden kazınıp atılacak. Biz yerimizde sağlam duracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızn arkasında sıra dağlar gibi duracağız şahsi hesapları bir kenara bırakarak.  Bir birimizle didişmeden bu ülkenin milletin geleceği çin omuz omuza mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Siz burada sağlam durusanız Ankara daha sağlam durur. Herkes bulunduğu yerde dimdik ayakta durmaya mecburdur. Başka versiyonlarını sahneye koymaya gayret edeceklerdir bunlara karşı uyanık olup fırsat vermeyeceğiz. Kardeşliğimiz bozmaya çalışacaklar. Aramıza fitne çıkarmaya çalışacaklar. Ak Parti ile bilgili bir sürü dedikodu ve algı oluşturma çalışıyorlar. Ak Parti’nin içerisinde fetöcüler nezaman temizlenecek. Hadi oradan git işine bak sen. Ak Parti kendi içeirisinde yapması gerekenleri yapar kimseden akıl almaya ihtiyacı yok. Darbeden başarı elde edemeyenler şimdi Ak Parti içerisinde Ak Partilileri birbirine düşürme gayreti içerisindeler bu oyunlar agelmeyeceğiz. Ak Parti herzaman kendi içerisinde ki varsa hainleri temizleme kudretine ve aklına sahip bir partidir. Hiçkim senin aklına da iradesinede ihtiyacımız yok. Yapılması gerekneleri biz kendimiz yaparız. Değiştirilmesi gerekenleri biz değiştirizi. Ama toplumda sanki Ak Parti FETÖ yuvasıymış gibi bir imaj yerleştirilmeye çalışılıyor bir takım hainler tarafından.  Bu oyuna sakın gelmeyin. Biz dosdoğru siyasetimiz ahlkala bezenmiş olan siyasetimizi yapmaya devam edeceğiz.

““TEHLİKE FİİLİ OLARAK ŞİMDİLİK GEÇTİ” 

14 yıldır yapılan hizmetler ve Türkiye’nin geldiği noktayı hazmedemeyen çevreler bulunduğu coğrafi konum itibariyle stratejik noktada bulunan gelişmiş bir Türkiye istemeyen çevreler ve hainler içeride ve dışarıda planlarını sinsice sahneye koymak istediler diye sözlerini sürdüren Ata, “Tehlike geçti mi ? fiili olarak şimdilik geçmiştir. Ancak başka versiyonlarla bu tehlike halen devam etmektedir. Uyanık olmak zorundayız basiretli olmak zorundayız. Ülkemize sahip çıkma duygusunu aklımızdan hiç çıkarmadan sürekli diri tutmak durumundayız. Arkamızdan hainlik yapmak isteyenler varsa bunları temizlemek mecburiyetindeyiz. Birliğimiz beraberliğimiz bozmak isteyenlere karşı birbirimize birbirimize daha çok kenetlenmeye mecbur ve mahkumuz. Onlar bizi çökertmek istedikçe biz birbirimize daha çok kenetleneceğiz. Millet olma duygusunu daha çok ön planda tutacağız. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinden 10 Ağustos’a kadar olan 27 günlük süreç içerisinde meydanlarda nasıl ki biz birbirimize siyasi görüş farklılıklarını düşünmediysek, ırk, dil, din ayrımını düşünmediysek bundan sonraki süreçte de öncelik vatanımız, milletimiz ve bayrağımız ön planda duygusuyla bizler birbirimize sıkı sıkıya kenetlenmek ve geleceğe doğru yürümek mecburiyetindeyiz”. 

“MÜTTEFİKLER SIRTINI DÖNDÜ,TÜRKİYE’NİN TÜRKİYE’DEN BAŞKA DOSTU YOK” 

Darbe girişimi ile demokrasi nöbeti tutulan sürece ilişkin tespitlerde bulunan ataş şu ifadeleri kullandı: 15 Temmuz darbe girişimi ve 10 Ağustos süreci arasında bir tane PKK’lı terörist saldırısı oldu mu? Olmadı. Niye olmadı. Hepsi çekildiler darbe girişimiyle ilgili soncu beklediler. Ne zaman ki sonuç alamadılar PKK saldırmaya başladı. Bu fotoğrafı görmemiz lazım. Türkiye’yi işgal etme planları gerçekleşmeyince DAEŞ Suriye’den Türkiye’ye saldırmaya başladı. Eğer darbe girişimi gerçekleşmiş olasaydı oradaki tüm terörist gruplar Türkiye’yi işgal edeceklerdi plan buydu. Türkiye’nin bir aya yakındır Suriye’de ülkemizi tehdit eden terör örgütlerine karşı bir mücadele veriliyor. Cerablus ve devamındaki sınır kıyısından Türkiyeyi tehdit eden terör örgütlerinin o bölgeden arındırılması için bir temizlik harekatı yaptı. Burada da Türkiye tek başına kalmıştır. Müttefiklerimiz olan ülkelerin hepsi sırtını bize dönmüştür. Buradan anlıyoruz ki Türkiye’nin Türkiye’den başka dostu yoktur”. 

“2 SEÇİM ARASININ BEDELİ 100 MİLYAR DOLAR” 

7 Haziran ve 1 Kasım seçim sürecini değerlendiren Ataş, “Ana muhalefet partisi ve onlara kıl veren üst akıl şunu söyledi. Sizin iktidar olma şansınız yok. Siz 4 genel seçime girmişsiniz sonuç alamamışsınız, yerel seçimden sonuç alamamışsınız, referandum yaşamışsınız sonuç alamamışsınız, Cumhurbaşkanılığı seçiminde ittifak yapmışsınız yine sonuç alamamışsınız. 2015 7 Haziran seçimlerinden iktidar olmak için sonuç alma şansınız yok. Ak Parti’yi iktidardan düşürecek plan yapalım ve HDP’ye barajı aştıralım. HDP barajı aşarsa Ak Parti’nin milletvekili sayısını aşağı çeker ve tek başına iktidar olmanın önünü kesmiş oluruz diye bir plan yapıldı ve bu plan hayata geçirildi. Etilerde bazı sandıklarda HDP’nin birinci çıkmasını sebebi budur. Nişantaşı’nda HDP birinci çıkar mı dediğimizde herkes hayır çıkmaz dedi ancak maalesef Nişantaşı gibi yerde bazı sandıklarda HDP birinci çıktı ve bu planlarında başarılı oldular Ak Parti tek başına iktidar oldu. Olamadı da ne oldu kim kazandı kim kaybetti. Ekonomistlerin ifadesine göre 7 Haziran 1 Kasım 2015 tarihinde Ak Partinin tek başına iktidar olamayışından dolayı Türkiye’de ki istikrarın bozulma eğilimine girmesindeki ekonomik kayıp Türkiye’de 100 milyar doların üzerindedir. Bunun bedelini kim ödedi hep birlikte biz ödedik” diye değerlendirmelerde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2016, 10:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83