Ak Parti milletvekiline Alanya'dan ilginç tepki

Ak Parti milletvekiline Alanya'dan ilginç tepki
TBMM Genel Kurulu’nda Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2021 yılı bütçe görüşmelerinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay arasında ‘kuru ekmek’ atışması yaşanmasına Alanya'dan gençler kuru ekmek ve peksimet göndererek Tin’in sözlerine tepki gösterdi.
CHP Grup Sözcüsü Engin Altay'ın millet aç kuru ekmek yiyor sözlerine karşın Ak Parti Milletvekili Şahin Tin'in o zaman aç değiller sözünün ardında Alanya'da gençler olaya tepki gösterdi. Gürkan Yılmaz ve arkadaşları aldıkları peksimet ve kuru ekmeleri Tin'in sözlerini protesto etmek amacıyla TBMM’ye gönderdi. Kargoya verilen kuru ekmek ve Alanya peksimeti gönderen gençler adına konuşan Gürkan Yılmaz, “Türk Halkı geçim sıkıntısı çekerken karnı tok olduğu belli olan sayın Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in sözlerini esefle kınıyoruz. Kendisi Tük milletine özür borçlu. Temsili olarak gönderdiğimiz ekmek kurusu ve peksimet kendisine afiyet olsun, tok tutacağınız düşünüyoruz. Bir süre gönderdiklerimizi tüketmesini tavsiye ederiz.”
Bütçe görüşmesi esnasında meclis tutanaklarına olay şu sözlerle yansımıştı:
Engin Altay (CHP Grup Başkanvekili): Millet aç deyince hoplamayın arkadaşlar, millet aç, perişan. Evet, herkesin midesine bir şey giriyor, kuru ekmek giriyor.
Şahin Tin (AK Parti Denizli): O zaman aç değil demek.
Engin Altay: Milletten özür dileyeceksin.
Şahin Tin: Sen kendin dedin ‘Midesine ekmek giriyor’ dedin.
Engin Altay: Milletin midesine kuru ekmek giriyor sadece diyorum, Beyefendi diyor ki: ‘O zaman aç değiller.’ 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2020, 00:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83